Branič

отр. 660.

б р а н и ч

број 7 и 8.

да пређашњи председник није хтео предати рачуне одређеним за то рачунопрегледачима, г.г. Орешковићу и Костићу, па је и с лочовима тако исто било. Збор је одредио комисију, која ће прегледати рачуне и, кад та комисија буде извршила преглед, Управа ће ма на који начин накнадити свакомо 10 динара, ко је год купио лоз. Она ће то учинити или у новцу или у издањима удружења, или ће одбити толику суму од чланског улога. За сада без тачних спискова апсолутно нам је немогућно учинити. — Пошто смо готови и са том тачком, на послетку предлажем збору да саслуша честитке, које су нам данас са разних страна стигле. Чеда КостиК : Чита телеграме : Николићу, адвокату . београд. из Рима «Свесрдно хвала на одликовању, — иоздрав братски Збору, Веснић.

Удружењу Јавних Пра.возастуиник&, београд. из Рибарске Бање Скупу честита и жели срећан рад на корист Удружења. Илић, адвокат.

Адвокатском Збору, београд. Сретан рад. Пећић.

Адвокатском Удружењу, београд. из Крагујевца Годишњи скуп честитам. Уверен сам да целокупан рад данашњи само је посвећен угледу правозаступничког рада. Милутин Филиповић, адвокат.