JUS standardizacija

: STANDARDIZACIJA a II o II S S E SUI VE RO a Oe

br. 514 »Sigurnosni alat sa pločicama od metalnih karbida. Alat za unutrašnju obradu (Metrička serija)«,

br. 529 »Kratki ureznici mašinski i ručni«.

II izdanje (zamenjuje ISO/R21951 i ISO/R2/A/-1961). Predlozi preporuka ISO: br. 1222 »Ispitivanje postojanosti boje tek-

ISO/TC 34 — Poljoprivredni prehrambeni proizvodi SU OI rok za primedbe P : . - ; POO DO PGTUKAJIV O M: br. 1239 »Konac za ribarske mreže. Oznabr. 1211 »Mleko. Određivanje sadržaja čavans tolce-kist k masnoće (Referentna metoda)« : O: '* E i 28. (rok za primedbe 1. VIII 1967), BEE e , br. 1212 »Proizvođi voća i povrća. Odre- ISO/TC 42 — Fotografija đivanje ukupnog suvog ostatka« Preporuke ISO: (rok za primedbe 1. VIII 1967), br. 515 »Dimenzije za stercografiju uz br. 1213 »Zelene banane. Uskladištenje i ; Seki ; trdnaforiD Va nei SGH primenu objektiva za 35 mm filmi 00 j oo (rok za primedbe sku traku, formata koji zahteva jj » t f. pe br. 1223 »Meso i mesni proizvodi. Živo- e a a tinjska mast. Određivanje sadržaja Dra; a (ana UaJaJ UA IČUTGne) KEJ" nerastvornih nečistoća« (rok za niranja na obturatorima kod foto - primedbe 1. VIII 1967), aparata br. 1224 »Meso i mesni proizvodi. Određi- br. 517 »Oznake za otvor objektiva kod vanje sadržaja vlage i isparljivih foto aparata«, materijać (rok za primedbe 1. br. 518 »Sanke na kamerama za pričvršVIII 1967), E n ćivanje dodatnog pribora«, br. 1225 »Meso i mesni proizvodi. Određi- br. 519 »Dimenzije malih priključaka za vanje sadržaja vode (Metoda bljeskavicu (blic-lampu) za ručne ekstrakcije)ć (rok za primedbe kamere«. 1. VIII 1967), i če : br. 1226 »Meso i mesni proizvodi. Određi- TO SI ORO vanje tačke očvršćavanja masnih Preporuke ISO: kiselinae (rok za primedbe br. 545 »Dužine i tolerancije žice za zava1. VIIT 1967), rivanje koje nisu vučene ili ispitibr. 1227 »Sveže voće i povrće. Uzimanje YO; uzoraka« (rok za rimedbe br. 546 »Dužine i tolerancije žica za zavaPp 1. VIII 1967) rivanje vučenih ili istiskivanih koje br. 1228 »Začini i mirođije. Uzimanje uzo- se isporučuju u pravim dužinama«, |J |J raka« (rok za primedbe 1. VIII br. 547 »Dužine i tolerancije elektroda za 1967), zavarivanje mekih čelika i niskobr. 1229 »Karfiol. Uskladištenje na hlad- legiranih čelika visoke otpornosti«. noći« (rok za primedbe 1. VII Predlozi preporuka ISO: 1967), ; :- e br. 1230 »Začini i miro dile. Pjufa pdprika br. 1161 »Dimenzije vrhova pravih elektro Tehnički ” ie . da za clektrootporno zavarivanje | ri (rok za primedbe (za opterećenja veća od 1500 kgf)« i i: i . VIII 1967), br. 1231 »Seme. Uzimanje uzoraka i metode OE Za. prbnedbo Po OP ia ispitivanja (rok za „primedbe br. 1163 »Sistem označavanja elektroda sa 1. VIII 1967) plaštom za ručno-elektrolučno zabr. 1232 »Meso i mesni proizvodi. Određi- SIUSSDIĆ SRO ai -GoKžaza vanje pepela« (rok za primedbe primedbe 1. VIII 1967), 1. VIII 1967), br. 1165 »Indikatori kvaliteta radiografskog br. 1233 »Meso i mesni proizvodi. Određi- snimka. Principi i označavanje« vanje sadržaja azota (rok za | (rok za primedbe 15. VIII 1967), primedbe 1. VIII 1967), br. 1166 »Preporučeni postupak. za radioISO/TC 35 — Sirovine za boje, lakove i slične proizvode grafsko ispiliyanjc sučćonih šŠDOPreporuke TSO: Jeva čeličnih limova debljine ispod Ua} a e 50 mm azavarenih topljenjem« br. 150 aa rafinisano i kuvano la- (rok za primedbe 15. VIIL 1967), neno ulje«, : i : . br. 473 -ROONq br. 1167 »Preporučeni postupak za radioPredlog preporuke ISO: grafsko ispitivanje sučeonih spobr. 983 »Ultramarinski pigment« (rok za jeva čeličnih cevi debljine zida primedbe 15. VIII 1967) ispod 50 mm zavarenih topljenjem« y , (rok za primedbe 15. VIII 1967), ISO/TC 38 — Tekstil

Preporuka ISO: br. 2 »Označavanje pravca uvoja tekstilne pređe i srodnih proizvoda.

br. 1168 »Definicije glavnih radiografskih termina primenjenih u ISO-preporukama za zavarivanjeć« (rok za primedbe 15. VIII 1967).