JUS standardizacija

229

stalna komisija SEV za obojenu metalurgiju

PREPORUKE:

1580/75 Bakarne livačke legure. Ingoti. Tehnički zahtevi

1586/75 Bakarne livačke legure (bronze). Ingoti i odlivci. Označavanje

5180/75 Obojeni metali. Metode označavanja u boji

stalna komisija SEV za laku industriju

PREPORUKE:

5051/75 Tekstilna industrija. Tehnološki proces predenja i motanja. Termini i definicije

stalna komisija SEV za crnu metalurgiju

PREPORUKE:

523775 Koks kamenog uglja. Odabiranje i priprema uzoraka za analizu i ispitivanja

523875 Ferolegure. Ferofosfor. Označavanje i tehnički zahtevi

stalna komisija SEV za građevinarstvo

PREPORUKE:

131|74 „Čelične konstrukcije. Norme za projektovanje 261/74 „Izgradnja u seizmološkim rejonima. Osnove Dprojektovanja stalna komisija SEV za prehrambenu industriju

PREPORUKE

5167|75 Sterilizovane konzerve. Mladi grašak

5168/75 Koncentrati od paradajza

5169/75 Sterilizovane konzerve. Punjene paprike u sosu

od paradajza

5170/75 Sterilizovane konzerve. Ajvar od patlidžana

5171|75 Stona prirodna vina. Tehnički zahtevi

517275 Prirodna vrhunska vina. Tehnički zahtevi

5173|75 Prirodna dezertna vina. Tehnički zahtevi

5175|75 Aromatizovana vina. Tehnički zahtevi

5176|75 Penušava vina. Tehnički zahtevi

5177|75 Proizvodi dobijeni preradom voća i povrća. Mesne konzerve i konzerve od mesa sa povrćem (gotova jela). Određivanje sadržine hlorida

5178 75 ., Mesne konzerve i konzerve od mesa sa povrćem (gotova Jela). Određivanje sadržine olova