JUS standardizacija
229
stalna komisija SEV za obojenu metalurgiju
PREPORUKE:
1580/75 Bakarne livačke legure. Ingoti. Tehnički zahtevi
1586/75 Bakarne livačke legure (bronze). Ingoti i odlivci. Označavanje
5180/75 Obojeni metali. Metode označavanja u boji
stalna komisija SEV za laku industriju
PREPORUKE:
5051/75 Tekstilna industrija. Tehnološki proces predenja i motanja. Termini i definicije
stalna komisija SEV za crnu metalurgiju
PREPORUKE:
523775 Koks kamenog uglja. Odabiranje i priprema uzoraka za analizu i ispitivanja
523875 Ferolegure. Ferofosfor. Označavanje i tehnički zahtevi
stalna komisija SEV za građevinarstvo
PREPORUKE:
131|74 „Čelične konstrukcije. Norme za projektovanje 261/74 „Izgradnja u seizmološkim rejonima. Osnove Dprojektovanja stalna komisija SEV za prehrambenu industriju
PREPORUKE
5167|75 Sterilizovane konzerve. Mladi grašak
5168/75 Koncentrati od paradajza
5169/75 Sterilizovane konzerve. Punjene paprike u sosu
od paradajza
5170/75 Sterilizovane konzerve. Ajvar od patlidžana
5171|75 Stona prirodna vina. Tehnički zahtevi
517275 Prirodna vrhunska vina. Tehnički zahtevi
5173|75 Prirodna dezertna vina. Tehnički zahtevi
5175|75 Aromatizovana vina. Tehnički zahtevi
5176|75 Penušava vina. Tehnički zahtevi
5177|75 Proizvodi dobijeni preradom voća i povrća. Mesne konzerve i konzerve od mesa sa povrćem (gotova jela). Određivanje sadržine hlorida
5178 75 ., Mesne konzerve i konzerve od mesa sa povrćem (gotova Jela). Određivanje sadržine olova