JUS standardizacija

ST SEV 5312—85

ST SEV 5341—85 ST SEV 5212—85

|

ST SEV 5311—85

ST SEV 5018—85

ST SEV 5244—85

ST SEV 5121—85

ST SEV 726—85

ST SEV 5004—85 ST SEV 5019—85 ST SEV 5003—85

ST SEV 5081—85 ST SEV 5038—85

ST SEV 5054—85

Sigurnosna tehnika. Teretne dizalice. Zahtevi za ispitivanje hidrauiičnih uređaja

Vinski destilat. Tehnički zahtevi Prehrambeni proizvodi. Metoda određivanja količine Clostridium perfringens | Sigurnosna tehnika. Teretne dizalice. Sigurna rastojanja za reglerske dizalice

Energetski transformatori i reaktori. Metode ispitivanja električne otDornosti izolacije impu!som groma Proizovdi elektronske tehnike. Ispitivanja na uticaj spoljnih faktora. Ispitivanje na uticaj povišenog pritiska gasova

Proizvodi elektronske tehnike. Ispitivanje na. uticaj spoljnih faktora. Ispitivanje na uticaj inja i rose Sigurnosna tehnika. Električni liftovi. Zahtevi za kabinu, protivteg

i vođice ODojeni metali i njihove legure. Označavanje

Energetski transformatori. Metode ispitivanja na žagrevanje

Žica, okrugla, za metalna sita Kanistri, čelični

Zaštita na radu. ZŽaštitne ograde kod proizvodne opreme. Sigurna rastojanja

Izvori neutrona, radionuklidni, zatvoreni, na osnovi plutonijuma —

ST SEV 5310—85

ST SEV 5344—85

ST SEV 5348—85

ST SEV 5352—85

ST SEV 5415—85

ST SEV 1066—85

ST SEV 5210—85

ST SEV 5213—85

ST SEV 5301—85

ST SEV 5346—85 ST SEV 5125—85

ST SEV 5225—85

ST SEV 5463—85

—238 — berilijuma. Osnovni parametri, mere i tehnički zahtevi Sigurnosna tehnika. Teretne dizalice. Zahtevi za pogonske mehanizme Vina, aromatizovana. Tehnički zahtevi Sojini proteini. Metoda određivanja ukupne količine pepela

Sojini proteini. Određivanje odnosa količine proteina rastvorijivos u vodi prema ukupnoj količini proteina Furnir. Određivanje sposobnosti savijanja Sigurnosna tehnika. Parni i vodogrejni kotlovi. Zahtevi mente za spajanje Prehrambeni proizvodi. Metode određivanja količine Staphylococcus aureus

Prehrambeni proizvodi. Metoda određivanja količine Bacillus cereus Zaštita prirode. Zemljište. Opšti zahtevi i klasifikacija zemljišta prema uticaju hemijskih zagađivača Pivo. Metoda određivanja pH Elektronski merni instrumenti. Klimatski zahtevi, uslovi za eksploataciju Šećer. Metoda određivanja sadržaja vlage i suve materije

Audiometri. Opšti tehnički zahtevi i metode ispitivanja

za elg-

. 279 ira i O e BN E paa ai Sa a aa—OOaOO a ara a OU AAN OL O M u _______ZOOL

tandardizacija 1986./br. 11—42