Prosvetni glasnik

СЛУЖВВНИ ДЕО

13

21. у Голуицу:

Петра Миловановића, учитеља из Нересниде, окр. пожаревачког; Оветозара Обрадовића, учитеља из Голупца; Зорку Одавићку, учитељицу из Голулца; Зорку Селићку, учитељицу из Голупца. У којем ће одељењу и који наставник радити, означиће се у засебним актима. ПБр. 10286. Из канцеларије Министарства просвете и црквених послова, 2. јула, 1904 године, у Београду.

Према члану 35. и 85. закона о народним школама а на предлог комисије за грађење учитељског распореда за 1904./5. годину господин Министар нросвете и црквених послова утврђује за наставнике народних школа;

Јанка Бошковића, учитеља из Врања; Јосиоа Петровића, учитеља из Врања; Љубомира Симоничића, учитеља из Л.апова, окр. крагујевачког; Михаила Стевановића, учитеља из Врања; Михаила Гистића, учитеља из Врања; Гисту Стевановића, учитеља из Врања; Светозара Михаило вића, учитеља из Врања; Тодора Станковића, учитеља из Врања; Тому Соколовића, учитеља из Врањске Бање; Даницу Јоксимовићку, учитељицу из Врања; Драгу Џинићку, учитељицу из Врања; Живку ТриФуновићеву, учитељицу из Л.озовика, окр. смедеревског; Зорку Васиљевићеву, учитељицу из Књажевца; Јелисавету Симоничићку, учитељицу из Лапова, окр. крагујевачког; Јулијану Михаиловићку, учитељицу из Врања; Настасију Златановићку, учитељицу из Врања; Насту Костићку, учитељицу из Врања; Персиду Соколовићку, учитељицу из ВрањскеБање.

Антонија Младеновића, учитеља из Пирота; Атанасија Тодоровића, учитеља из Гривца, окр. крагу.јевачког; Божидара Поповића, учитеља из Пирота; Димитри.ја Младеновића, учитеља из Пирота; Косту Јовановића, учитеља из Гаснице, окр. пиротског; Милана Станојевића, учитеља из Пирота; Михаила Јовановића, учитеља из Пирота; Александру Наумовићеву, учитељицу из Ореовице, окр. пожаревачког; Даринку Милетићеву, учитељицу из Крушевца; Зорку Јовановићку, учитељицу из Гаснице, окр. пиротског; Магдалену Тодоровићку, учитељицу из Гривца, окр. крагујевачког; Милеву Станојевићку, учитељицу из Пирота; Настасију Вулетићку, учитељицу из Пирота; Персиду Ивковићеву, учитељицу у пензији из Београда. У којем ће одељењу и који наставник радити, означиће се у засебним актима. ПБр. 10554. Из канцеларије Министарства просвете и црквених послова, 5. јула, 1904 год., у Београду.

1. у Ђрапу:

2. у.Пироту: