Prosvetni glasnik

832

ПРОСВЕТНИ ГЛАСНИК

1. Нравитедственим

а) у млађој класи

2. Обштественим

б) у старијој класи

Како је исппт семестрадни изишао

матика, 4. Численица сва 4 вида, 8. Упраж неније у писању.

50.

51.

52.

53.

54

55.

Х1Т. У Чачапској школи: 1. Молитве, 2. Катихизис, 3. Свјапгаепа Историја, 4. Срицање и питање буквара, 5. Читање Часловца, 6. Читање Псалтира, 7. Численице 4 вида, 8. У -ј цражненије у писању.

У Брусничкој шноли: 1. Молитве законне, 2. Катихизис, 3. Свјашчена Историја, 4. Срицање и татање буква, 5. Читање Часловца и Псалтира, 6. Численица,7.Упражненије у писању.

У Ивањичкој школи: 1. Молитве, 2. Срицање и читање буквара, ?. Читање Часловца и Псалтира, 4. Числв' |ница два вида, 5. Упражненије у писању. У Монастиру Годовшу: предају се предмети, као и по ^прочи сели.

У Рудничко-Чачанском окружију:

У Карановачкој школи: 1. Молитве, 2. Свјашчена Историја, 3. Вуквар, 4. Чнтање Часловца, 5. Читање Псалтира. 6. Катихизис мали.

XV. У Крагујевачком окружију;

У Крагујевачкој школи\ 1. Молитве, 2. Катихизис, 3. Свјашчена Историја, 4. Срицање и читање буквара, 5. Читање Часловца. 6. Из Численице два вида.

Врло слаб и мали успјех деца су учинила. Деца добро уче.

Испитннје се мого због тога држати, што су се деца кући поразилазила; зато што је зданије старо школско разрушено, а ново никакво ограђено није, у кому би се деца скуи љала.

Средње.

Средње.

Добро.