Prosvetni glasnik

Општи део

995

казни искључењем из дотичне школе и свих средљих школа у том месту за три школске године, према § 43 тач. 3 Закона о средњим школама. По наређењу начелника Одељења за средњу наставу, шеф Одељка за грађанске школе Бр. Радуловић с. р.

149

стару — за три школ ске године.

_Сн.бр. 47199 По овлашћењу Министра просвете, на5-ХИ-1936 год. челник Одељења за средњу наставу, под Искључење Шестића А- С .н .бр. 47199 од 4 децембра 1936 године, лије и Радића Симе из усвојио је одлуку Наставничког савета Грађанске школе и свих Грађанске школе у Мостару: да се Шестић средњих школа у Мо- Алија и Радић Симо, ученици II разреда исте школе, казне искључењем из дотичне школе и свих средњих школа у том месту за три школске године, према § 43 тач. 3 Закона о средњим школама. По наређењу начелника Одељења за средњу наставу, шеф Одељка за грађанске школе Бр. Радуловић с. р.

150 С.н.бр. 42997 По овлашћењу Министра просвете, на7-ХИ-1936 год. челник Одељења за средњу настазу, под Кзгнање Јухарта Јули- С.н.бр. 42997 од 27 новембра 1936 године, ја из свих грађанских, усвојио је одлуку Наставничког савета 1 средњих и средњих мушке грађанске школе у Љубљани: да се стручних школа. Јухарт Јулије, ученик III разреда исте школе, казни изгнањем из свих грађанских, средњих и средњих стручних школа у Краљевини с правом на полагање приватних испита, према § 43 тач. 4 Закона о средњим школама. По наређењу начелника Одељења за средњу наставу, шеф Одељка за грађанске школе Бр. Радуловић с. р.