Prosvetni glasnik

886

Просветни гласник

вића Љубомира, студента права, те је оада њено породично име Милићевић (II бр. 16425 од 5-1Х-1940 год.); Сухадолник И. Вида, учитељица на раду у Грађанској школи у За. горју об Сави, удала се за Цапудера Франца, професора, те је сада њено породично име Цапудер (II бр. 18564 од 5-1Х-1940 год.).

ПРИВАТНЕ ГРАЂАНСКЕ ШКОЛЕ ОДОБРЕН ИЗБОР НАСТАВНИКА Господин Начелник Одељења за средње школе, под II бр. 17606 од 28 августа 1940 године, а на основу §§ 56 и 64 Закона о грађанским школама, одобрио је Вебер Ани, дипломираном студенту филозофије, избор за наставницу у Приватној немачкој грађанској школи у Новом Врбасу. Господин Начелник Одељења за средње школе, под II бр. 17607 од 28 августа 1940 године, а на основу §§ 56 и 64 Закона о грађанским школзма, одобрио је Гетл Владислави, дипломираном студенту филозофије, избор за наставницу у Приватној немачкој грађанској школи у Новом Врбасу. Господин Начелник Одељења за средње школе, под II бр. 18037 од 28 августа 1940 године, а на основу §§ 56 и 64 Закона о грађанским школама, одобрио је Шетули Мартину, дипломираном студенту филозофије, избор за наставника у Приватној немачкој грађанској школи у Новом Врбасу.

ОДЕЉЕЊЕ ЗА НАРОДНЕ ШКОЛЕ ШКОЛСКИ НАДЗОРНИЦИ ПРЕМЕШТАЈИ По шолби У к а з Ђоковић П. Илија, срески школски надзорник у Новом Бечеју, среза новобечејског, бановине дунавске, за среског школског вадзорника у Пријепољу, среза милешевског, бановине зетске, с правима чиновника VII положајне групе 1 периодске повишице; Васић С. Ђорђе, срески школски надзорник у Младеновцу, среза младеновачког, бановине дунавске, за среског школског наДзорника за срез врачарски, бановине дунавске, са седиштем у Београду, с правима чиновника V положајне групе 1 периодске повишице; Илић Љ. Чедомир, срески школски надзорник у Великом Градишту, среза рамског, бановине дунавске, за градског школсксгг надзорника у Скопљу, бановине вардарске, с правима чиновника V положајне групе; Ђурић В. Тодор, срески школски надзорник у Бабушници, среза лужничког, бановине моравске, за среског школског надзооника у Врању, среза пчињског, бановине вардарске, с правима чиновника VII положајне групе; Станковић Л. Милија, срески школски надзорник у Врању, среза пчињског, бановине вардарске, за среског школског надзорника у Неготину, среза неготинског, бановине моравске, с правима чиновника V положајне групе; Денић М. Предраг, срески школски надзорник у Сврљигу, среза сврљишког, бановине моравске, за среског школског надзорника среза нишког, бановине моравске, са седиштем у Нишу, с правима чиновника V положајне групе. — (III бр. 47090 од 13-^111-1940 год.)