RTV Teorija i praksa

započinjao u podne, u 12 časova, i trajao do 02 ili 03 časa narednog dana. U ovom periodu osnovan je i Savet omladinskog radija koji je bio sastavljen od delegata u sledećim odnosima:

Početkom juna produženo je sa eksperimentalnim programom, preko dana nastavljeno je sa prenošenjem navedenih emisija a Omladinski radio je svoj program emitovao samo od 20 časova do 02 časa narednog dana. Program se emitovao uživo, što je Redakciji omogućavalo izuzetnu brzinu i efikasnost informisanja i mogućnost brzih izmena programa. Sve ostalo vreme kad program nije emitovan, vršen je prenos tonskog kanala Muzičke televizije, programa za Evropu (američke televizijske stanice) poznatije kao MTV. U ovom slučaju iskorišćen je nejasan pravni odnos korisnika i vlasnika programa. Naime, bez ugovora nije dozvoljeno vršiti prenos programa MTV za svoje, lokalno područje, ali kako je reč o TV slici i zvuku koji prati sliku, pravno nije regulisan odnos MTV i nekog eventualnog korisnika koji koristi samo ton i emituje ga za svoje područje. Ukratko, pošto Omladinski radio nije prenosio TV program MTV, već samo ton tog TV programa, zastupnik ove stanice se usmeno saglasio da Omladinskom radiju bude tolerisana ova besplatna „saradnja”.

85

GKSSO 2 delegata UKSSO 2 delegata Skupština Beograda 1 delegat GKSSRN 1 delegat GK SS Beograda 1 delegat Omladinska zadruga 1 delegat Studeniska zadruga 1 delegat FPN 1 delegat FDU 1 delegat SIZ obrazovanja 1 delegat Savez novinara Jugoslavije 1 delegat Redakcija 3 delegata