Školski list

— 167 —

6. Т. Нови Сад. Поздрављам Бам у име свију седамдесет година тешким губитцима прекиданог мирног живота, ггосвећенога школи српској, дркви православној, неуморног, истрајнога и родољубивога рада за народ свој. Сретно да Бог да на многаја љета. Пушибрк. 7. Т. Карловци. Учитељу учитеља, који на катедри светкује седамдесети рођен дан у служби будућности и препорођења народног и његовог подмлатка, нека благослови трудове и укрепи снагу живота за даљи рад Онај, у чијој су руци времена и лета. То су његове и наше жеље и слава. Вг/јиЛ, управитељ.

8. Т. Загреб. 8ер1иа§епагшв 8ер1иа§епапо 8а1и1;ет сНсН Вшагас , диопЈат соивсоЈапиб.

9. К. Карловци. Ноо ез( ујуеге ђЈ8, диј уНа ргЈоп, Јгш ро1е8(;. — Ваш вишегодишњи рад за српску школу драги г. колега, народ и потомство признаје и призна&е, па зато уз наш народ и ваше млоге ученике и ученице и ја Бам данас кличем: Рег азрега ас1 аб^га! Живили! Теофил ДимиК, ум. држ. школски надзорник и члан нар. Шк. Савета.

10. Т. Панчево. Неуморном и заслужном раденику на српској просвети и свом племенитом старешини поздравља данашњу седамдесетгодишњицу са жељом да Вас Свевишњи до крајних граница људскога живота на корист српске школе на дику и понос српског народа поживи. Колегиум Панчевачке сра. више дев. школе.

11. Нови Сад. Број 140/1900. Ваше Високоблагородије ! Божја воља и велика милост Н>егова допустили су, да Ваше Високоблагородије доживи 70. годину. Тој милости Божјој захвалност одајемо сви бивши ученици Ваши, а захвални су и сви на-