Srpski književni glasnik

1506 СРПСКИ КЊИЖЕВНИ. ГЛАСНИК.

July. који ће као његов писац толико пута, иза празних оргија. разочарања. и зарицања, завршити у наручју лепе мале Цецилије, јер „једино што је JONI истинито и што врели у свету, то је лудовати љубављу“.

Балентин Реци ми: ако је игда постојао тренутак у коме је све створено каквом су снагом нокренути ти светови што се никад зауставити Hehe?

Цецилија Вечном мишљу.

Балентин Вечном љубављу. Рука која их држи У, васиони написала је само једну реч огњеним писменима. Они живе за то што траже једно друго, а сунце би се разбило у прах када би једно између њих престало волети.

Цецилија Ах“ Цео је живот у томе!

Валентин Да, цео живот, — од Океана који се подиже под бледим пољупцима. Дијаниним, до бубице која заспи љубоморна у своме милом цвету. Питај шуме MH камење шта би ти рекли када би могли говорити7 Они имају љубав у срцу и не могу да је изразе. Ја те волим! ето шта ја знам мила моја; ето шта би ти рекао тај цвет... Он зна да треба да је леп на дану, и да умре у својој свадбеној одећи пред сунцем које га је етворило. Ја знам мање но он у астрономији: лај ми руку, ти знаш више у љубави...

Г-Ђица Павлица, показала је у Цецилији пуно заBO LDHBC наивности и љупкости. Милан. pon.