Starmladi

Стр. 160.

СТАРМЛАДИ —

Вр. 20.

М 1 едг Календари за 1910. год. готови су и разашилу се. Ц В! $: св. сш грннимар *

-к -к -н -*<

-*< Српски народни велики "Тл

-*< —<к -<К -+< -к

илустровани календар

8®$"* Цена I ком. ! Круна.

>4-

Цена I ком. 50 пот. ~ФЧ X 1 >4- ПРЕПРОДАВЦИ ДОБИЈАЈУ ВЕЋИ ОД НАЈВЕЋЕГ ПвПУСТА. : >4лФ " Поруџбине ее шаљу првој ерп. творници иекључиво евих ерп. прав. црквених утвари >4Луке К. Алексијевића, Нови Сад — ЏјуМек, (НипдагЈа.) >♦Велнкн илустровани Цеиовнии свнх црквених Јтвври шал>в се на захтевањ« бадава. -X ^>+'уууууууууууууууууууууууууууууууууу УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУТУГУП^ \

С * 1

1

I Част ми је и. н. грађанство известити, да сам отворио • Трговину готовог одела за женске н децу ~т | I || I |

у Новом Саду у Менратово] кући. Стално држим велики избор женског одела, шосова, свилених и штофаних блуза, жипона, кецеља, дечијег одела, и женског белог рубља, као и све иомодне артиклове за женске. јјјЦ Иоруџбине ио мери примају се и у сопственом салону најтачније израђују.

Божи^на сезона почела уз 10% попуста. С поштовањем ДЕСИДЕРИЈЕ ФЛАЈСИГ.

Др. ЛОРАНД, ЗУБНИ ЛЕЧНИК у НОВОМ САДУ специалиста у израдм златно^ "ћуприја и златни^ круна без плоча, на темељу своје науке п искуства стеченог на БЕРЛИНСКОЈ ПОЛИКЛИНИЦИ. Ордииара од 1-вог децембра о, г. у Винкпе-овој кући (пивара) на првом спрату^ од 8 сати ујутру, па до 5 сати по подне. Странцима брза израда. Намештеницима и на отплату.

Електрично уређење.

Цена је листу : на годину К 8, на '/ 2 године К 4, на У 4 године К 2. „Стармлади" излази 1. и 16-ог сваког месеца. Рукописи се шаљу на уредништво. Претплата се шаље на администрацију „Стармладог" у Нови Сад (ХЈјуИек), Дунавска улица број 10.

УРЕЂУЈЕ: СТАРМЛАДИ.

(Појединн број 30 пот.)

Власник и издавалац: М. Крстоношић

Одговорни уредник: Петар Крстоношић. Штампарија Учитељског Д. Д. „Натошевић" Нови Сад.