Beogradske opštinske novine

ИЗЛАЗИ НЕДЕЉПО ЈЕДАН ПУТ Цена за Србију: 3А ГОДИНУ 6 дин. НД ЛОЛА ГОДИНЕ 3 „ НА СТРАНЕ ЗЕМ.ЂЕ НА ГОДИНУ . . 9 „ '▼ТТУТТТТТТТУГТГТТТТТТУТТТУТГГТГГТТТТТТГГТУТГ: тгтл Грађанству Београдском

ЕВегово Величанетво, наш узвишени Гоеподар и Кра.в Алекеандар I. бавећи ее са Својом узвишеном Краљицом Матером у Бијарицу, 19. о. м. оио је у оиаеноети за евој ио Српеки Народ најдрагоценији живот. Влагодарећи Свевишњем Гоеподу Богу, великој приеебноети и јуначком ерцу нашега љубљеног и витешког Крал,а, Он ее је епаеао на добро, срећу и величину Србије и Српскога Народа. Грађанство престонице за ово срећно епасење Његовог Беличанетва, захвалиће се Господу Богу на благодарењу, што ће се држати сутра (22. авг. 1895) у 11 часова пре подне у Саборној цркви, а своју радост исказаће тиме, што ће своје домове окитити заставама а у вече их осветлити. У Београду, 21 августа 1895 г.

УТОРЈШ 22. АВГУСТИ 1895

ЦЕНА ЈЕ ОГМСИМА 6 ПР. ДИН. ОД ВРСТЕ ПРЕТП1АТУ ВАЉА СЛАТИ УПУТНИПОМ НА ОПШТИНСКИ СУД А СВЕ КОРЕСПОНДЕНЦИ.ЈЕ НА УРЕДНИКА Рукописн не враћају се НЕПЛАТхЕНА ПИСМА НЕ ПРИМАЈУ СЕ.

секретар, Урош Кузманови!« с. р.

Председник београдске општине, Мижаило М« Богићевић о. р.