Beogradske opštinske novine

Страна 34

Општинске Новине

Службениоглаш шшшшшшшшшшшшшшвшвашшштшшашшшашитттшвшшавати чим .1иимдииммимим ОГЛАС ЛицитациЈа за оправку коловоза од шосеа на Топчидерском друму од Гођевца до рачве Топчидер — Чукарица На основу решења Суда Општине Града Београда Т.Д.Бр.2825 од 4-У1-1929. год. одржаће се у Саобраћајном Оделењу 0. Г. Б. на дан 20. јуна тек. године у 11 часова пре подне офертална лицитација за оправку коловоза од шосеа на Топчидерском (Шабачком) друму од Гођевца до рачве Топчидер — Чукарица. Туцаник потребан за овај посао даје Општина. Предрачун и Технички Услови могу се видети у Саобраћајном Оделењу сваког радног дана. Кауција се има положити пре лицитације на Благајни Општине Београдске у износу 5% од понуђене укупне цене у готовом новцу, хартијама од вредности по берзанском курсу или у гарантном писму регистрованом код Мин. Финансија.

О Г Л А С На дан 26. Јуна 1929. год. у 10 часова пре подне одржаће се у Економату Београдске Општине офертална лицитација за набавку 10.000 кубних метара дрва. Дрва могу бити првокласна букова, као и друге класе мешана и то: букова, церова, грабова, јасенова и растова. Примаће се и на мање количине. Услови се могу добити у Економату Београдске Општине сваког радног дана. ЕБр. 2416, Из Суда Општине Града Београда 12. јуна 1929. год.

ОГ Ј1 АС Продаја старог гвожђа Дирекција Трамваја и Осветлења расписује јавну усмену лицитацију, за продају старих котлова, водогрејних цеви и цеви за прегрејаче као и све остало гвожђе казанско и машинско, на дан 8. јула 1929. године у 11 часова пре подне у Дирекцији. Пре лицитације, а најдаље до 10 часова пре подне, лицитант је дужан да положи кауцију у суми од 10.000 дин. у готовом новцу, гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регисгровано

у Министарству Финансија или државним папирима. Посредници искључени. Услови се могу добити сваког радног дана од 8-12 и од 3-6 час. по подне у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења АУБР. 6619. од 10. јуна 1929. године. у Београду.

ОГЛАС Лицитација за израду инсталације водовода и канализације у згради Дечјег Обданишта у ул. Милоша Поцерћа Грађевинско одељење Општине Београдске расписује 1-ву оферталну лицитацију за >,Израду инсталације водовода и канализације у згради Дечјег Обданишта у улици Милоша Поцерца", која ће се одржати 2. Јула 1929. год. у Грађевинском Одељењу Општине Београдске у 11 часова пре подне. Предрачун и планови могу се видети свакога дана у Грађевинском Одељењу Општине. Накнадне понуде неће се примати. Из канцеларије Грађевинског Одељења Општине Београдске ГОБР. 1462/29.

Власник: Општина Београдска. —• Уредник: Слободан Видаковић, референт за штампу ОпштинеГрада Београда, Немањина 27.