Beogradske opštinske novine

Страна 36 * ј :: Општинске Новине СЛУЖБЕНИ ОГЛАСИ

О Г Л А С Израда водоводне мреже Дирекција Трамваја и Осветлења у Београду расписује другу оферталну лицитацију за израду водоводне мреже за Савску воду у Новом Дрвеном депо-у у ул. Високог Стевана и мреже за пијаћу воду у старом зиданом депо-у у кругу Централе на дан 19. јула 1929. године у 11. часова пре подне у Дирекцији. Уз понуду се мора положити кауција од 5% односно 10°/ о за стране понуђаче од укупне понуђене цене, и то у готовом новцу, гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регистровано код Министарства Финансија или државним папирима. Кауција се полаже најдаља до 10. часова пре подне т. ј. пре лицитације. Услови се могу добити сваког радног дана од 8—12 часова пре подне и 3—6 часова по подне у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 12391. од 10. јула 1929. године у Београду.

О Г Л А С 8а набавку канти за износ сметлишта Овим се понова скреће пажња свима сопственицима домова, који нису, према ранијој наредби овога Суда од 16 априла ове године АБр. 8466, набавили канте за износ сметлишта, да ове набаве најдаље до 20. овог месеца, пошто се дрвени сандуци из хигијенских разлога не могу дозволити. У противном Суд ће применити законске мере, да би прибавио важности својој ранијој наредби. Из Суда Општине Града Београда, на дан 8. јула 1929. год. АБр. 14369.

О Г Л А С За израду инсталације водовода и канализације у згради дечјег Обданишта Грађевинско Одељење Општине Београдске расписује II. оферталну лицитацију за израду инсталације водовода и канализације у згради Дечјег Обданишта у улици Милоша Поцерца, која ће се одржати 20. јула 1929. год. у Грађевинском Одељењу Општине Београдске у 11. часова пре подне. Предрачун и планови могу се видети свакога дана у Грађевинском Одељењу Општине. Накнадне понуде неће се примати. Из канцеларије Грађевинског Одељења Општине Београдске ГОБР. 1462/29.

О Г Л А С Продаја старог гвожђа Дирекција Трамваја и Осветлења расписује јавну усмену лицитацију за продају старих котлова, подогројних цеви и цеви за прегрејаче као и све остало гвожђе казанско и машинско, на дан 20. јула 1929. године у 11 час. пре подне, у Дирекцији. Пре лицитације, а најдаље до 10 час. пре подне, лицитант је дужан да положи кауцију у суми од 10.000 динара у готовом новцу, гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регистровано у Министарству Финансија, или државним папирима. Посредници искључени. Услови се могу добити сваког радног дана од 8—12 и 3—6 часовапо подне у Економату Дирекције Трамвајаи Осветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 19390 од 11. јула 1929. године у Београду.