Bilten Bitefa

eeeeeR.aoO e oo o. DOL ULULIKJL II ILI. IL IL ILI III IU LI II II UI II LILU JJ OL U UL UI II JULI II IL II OI II U II

4zga Jovanović, neditelj ( a u ovom slučaju autop TV-prehosa "Jerme"):

– Televra+Jjski snimatelji ne somo da su spasli pYehos, ego SM MaDDGaVLILT DPGOT podvrg. Pre početRa 'MJezme" znali smo samo omo što nom Je MuPiJa Fapert TsDPIčala – o predstavi, koju uopšte HISmo UTGdečI. Plus svega toga, Božina kame?g, koJa mije lakša od 3oo kilogyoma, srušila se u onom mraku zajedno sa stativom. Kako Je oh spasao taj skupocehl aparat, ni sad m mije Jasno. Kao Mt to da smo uape!i da dočavomo "'Jemm" sa svega tri Rkomeze.

Vriktop Garsija Je veđditelj koji ına Izusetne 1 genirJalne Ideje kao ı fenomenalne nasnake mnešenja, Medjutim he TRguyz 1h, Me uradi Ono Što bi mogao, cn Izbaci + ostavI,dok Bruk recormo 15 monje Ideje mnapravt fontastične asacHe. To su ava Hačina rada, due mogućnosti u posopištu. "Jezma" Ima ludih momenata, dogođi se

T Spmijc ı GoJga.

Sestra Gapsija Lonke:

Imam utrsak da prevod mije bio doban. ČIMI mt se da je Lobka neprevođdiv. Da se prevodom gube nijamse jestka koje čihe nJegovu glavhu snagu.

Seka Babl+ć, glumca:

Me. Ja votim ı komad I proedstau.... Što. ba ste se može Igpatki... UIije Lovic: zastaPeo, samo ga Je tešKo Igrati.

Ana Karić: Predstava Je sjajno igrana, medjutim takve bi trebalo da budu pvedstave u

svakodnevnom pozorišnom životu, hoću da kašem da he snom zašto Je "Jema" ha BiteJu. No, b”vt put dolazim na ovaj festival pa možda moja ambuna ı tome bočiua.

Radom Putnik: Prsac Je mogo gorr. od peditelja. Mrodzag Novakov+đ: ,

lajuspeliji deo predstave čime glume:, medjutim čini mi se da nedostaje Jedan dublji smisao predstave, he Vldim u Šta Je ulošem mapop T. sašto.

Mrća Popovidđ:

Scena Je i159PS8mo mešenma, ahtenzivna, deluje kao Goja, kao Španija. Predstava T+ma ı gopčine TI mekog patosa.

Jelena Žigom: Predstova je lepa ı dobza, Ja fnače voldm Lopku, bilo mi je veoma zanimljy»yo

da vidim GapsijJimu postavku, koja Je tako drukčija od onog vomantiČMOg shHUGtanja Lo»ke koje smo Zmalz nekad.

eleofteof0e[(efTeo(t e ats[( eo 0 (e O 0 o Dejo o (s. 9oO( Bo (tt (O (ep ada ot (nee eaegoonG (00 O ( o (e o 9 e et on. o o. .!jo gi.