Branič

Страна 494

»Б Р А Н И Ч"

Број 10

Фонда — биланси састављају се сваког месеца и уносе у књигу стања коју сваког месеца потписују чланови Управног Одбора, а прегледају, сравњују са књигама и документима и оверавају чланови Надзорног Одбора. Подносећи скупштини целокупан извештај о раду за време од 1. маја 1931. године до 30. сепгембра 1931 год. Управни Одбор моли Скупштину, да по саслушању извештаја Надзорног Одбора прими предњи извештај, одобри рачуне за протекло време и изда разрешницу Управном и Надзорном Одбору за рад и поднете рачуне.

Благајник, Мплан Тадић, с. р. Ч л а н о в и : Павле Тодоровић, с. р. Момчило Јаиковић, с. р. Никола Распоповић, с. р. Миољуб Л. Мишић, с. р. Димитрије С. Крчевинац, с. р. Стојан Нешић, с. р.

ИЗВЕШТАЛ Надзорног Одбора Пензионог Фонда Адвокатске Коморе у Београду, поднет првој редовној скупштини чланова, одржаној 24 октобра 1931 год. Надзорни одбор Пензионог Фонда, изабран на ванредној скупштини 10. маја 1931. год. конституисао се на седници од 12. маја т. г. изабравши себи за претседника г. д-ра Душана Пелеша, а за његовог заменика г. Трипка Жугнћа. Надзорни одбор је вршио своје дужности на седницама на којима је сваког месеца прегледао и потписивао месечна стања Пензионог Фонда. Тако исто надзорни одбор је преко свога претседника и заменика присуствовао седницама управног одбора. Предложени биланс Надзорни одбор је прегледао, сравнио са књигама и документима и нашао да се потпуно слаже, па га је одобрио. Молимо скупштину да прими предложени биланс и да

Секретар, Јован М. Велимировић, с. р.

Претседник, Милан П. Драговпћ, с. р.