Godišnjica Nikole Čupića

ПРИЛОШЦИ БИБЛИОГРАФИЈИ СРБУЉЕ 373

саајо 5грзкип Кпјстата 70 ддјеКкоје" ђисатвко 8070“, (Ка( 37., стр. 31.) Шаеарик није опазио, да има места у књизи, где мо и а долазе необично много. Н.п на 6. листу 6. П. сигтн. КЕ:

Непасостњелмион, пао да се Егоотровица Мар1а, што же провидаша многа пррци Бож'ТЕенм ДХО. сим ме ДО зрћфи Ко НАДрЕ ЛННИНЕХЋ ИГражшА , са кар'ни Кидкумо. мимсаћно књ трапеза пркетћи скниАЕ се и сари дале призокемћ глици. мирокн НИМ (ОБНОВЕ АВЕНИМ 40 неплод'нин тробм прозеба. Едина МТИ НЕИСКЕСОМАЖНАЛ.

Има на 5. листу 6. П. еигн. 0!:

Касакаго разама и мадрости. пркходитк слоко МОЋДРАЊНМИХ | БрАЧАВЋ. НОВБСАМЋ о рАЗАМЋ ПОДАМТЋ. кмимнмго бо БАМР привем'ше, нскидимо здракте дароумуљ ВСћИЋ. 4 нордћ ЖА и моли повћсти БАГОДАЛЊ дарока са. пати мко Бгоноснвив жгодникм. ХЕМ сла житалн. исцКлавни множ'ство подија БолЕЗни Бо сву извакма А. Мира исцалмажфал чбом :

Откуда, да а и ла На неким местима тако често долази. и то редовно мо за наше у, а л за е, и да ли ће поред овога моћи опстати мишљења ШаФарика и Новаковића о тој ствари —- то су питања, на која нисам у стању одговорита.

Још нешто, До сада су позната два издања празничнога минеја: Божидарев од г. 1536.—1538. (о ком је овде говор) и Коресијев од г. 1580. (5а!. 290. и

! Друга слова по мојој белешци.