Nova iskra

ЦОВО-ОТВОРЕЦА ПОМОДНО-МАНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАДЊА МИХАИЛА Р. ЖИВКОВНЋА БЕОГРАД КНЕЗ МиХАИЛОВА УЛИЦА ВР. 88. У КУЂИ Г. НиКОЛЕ СпАСИЋА. Има на етоваришту и свагда наново добија \ еаевим иову робу коју и препоручује поштованој публици за сваку иоједину сезону: Штофова најмодернијих за женско одело. — Свиле за хаљине, превезе, блузе и украсе. — Сомота и Плиша. — Атлаза црна за бунде и либадета. — Атлаза као н Свиле беле за венчане хаљине. — Порхета, Зефира, Делена, Батиста, Цица у великом избору у најбољем квалитету. — Атлаза и Сатена за јоргане у једној ширини. — Украса за женско одело као: Свилена штикераја, Апликација, Чипака, Чипканог штофа, Позаментерије и целокупног ирибора и т. д. ОСОБИТО ВЕЛИКИ ИЗБОР ' Завеса штооаних и нецованих. — Гарнитура за кревете. — Платна кончаног као и Шифона Шроловог у свима ширинама. — Везова и уметака. ЦЕНЕ СУ УМЕРЕНЕ и УТВРЂЕНЕ Послуга је уљудна, брза и тачна Мустре за унутрашњост на захтев шаљем бесплатно. С поштовањем МИХАИЛ.0 Р. ЖИВКОВИЋ БЕОГРАД — .САРАЈЕВО.

Број 192. ТЕЛЕФОН ФИЈШЈАЛА

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКНФНАЛШШИНА КОСТЕ НИКОЛИЋА И ЈОВАНОВИЂА ■ "V БЕОГРАДУ у улици Киеза Жихаила и „Теразије" ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ:

Платна и порхета свију врета и квалитета; Окефорда и Зефира у свима бојама и ценама; Цвилиха и Градла за душеке и ролетне свију врста; Сатима, Нтлаза и Дамаета за јоргане свију ширина; Молдоиа и Флаиела у дивним мустрама; Везова бели на обичном платну, батисту и кеперу;

Тепиха и проетирача готови и на метар; Завееа чипкани, штоФани и аплицирани; Чаршава штофани у гарнитури и засебно одвојени ; ДОеблмШтофова вунена, полу-свилена и свилена; Жаниле«(№окета) иа метар у 180 см. ширине; Др аперије за прозоре, готове и на метар, у плишу и штофу;

ГТамука за чарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима; обичног, свиленог и Француског. Роба је сва из првих светских Фабри^а ДЕНЕ СУ ВРДО УЖЕРЕНЕ Н ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруџбине за све крајеве у Србији извршујусе најбрижљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатно.

, 4 • \ (V! С* њШ, • • 4 . «1 Г* у/М -• - а -

• - V «4 Г* -Ј ' •/,.&§=

% <4-