Nova iskra

НОВО~ОТВОРЕНД ПОМОДНО-МАНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАДЊА МИХАИЛА Р. ЖИВКОВИЋА ББОГРАД КнЕЗ МиХАЈМОВА УЛИЦА БР. 33. У КЈТ.И Г. НиКОЛЕ СПАСИЋА. Има на стоваришту и свагда еаново добија саевим нову робу коју и преноручује иоштованој публици за сваку аоједину сезону: Штофова најиодсрнијих за женско одело. — Свиле за хаљине, превезе, блузе и украсе. — Сомота и Плиша. — Атлаза црна за бунде и либадета. — Атлаза као и Свиле беле за венчапе хаљине. —■ Порхета, Зефира, Делена, Батиста, Цица у великом избору у најбољем квалитету. — Атлаза и Сатена за јоргане у једној ширини. — Украса за жепско одело као: Свилена штикераја, Апликација, Чипака, Чипканог штофа^ Позаментерије и целокупног ирибора и т. д. ОСОБИТО ВЕЛИКИ ИЗБОР Завеса штоФаних и нецованих. — Гарнитура за кревете. — Платна кончаног као и Шифона Шроловог у свима ширинама. — Везова и уметака. $3= ЦЕНЕ СУ УМЕРЕНЕ И УТВРЂЕНЕ - «^ Послуга је уљудна, брза и тачна Мустре за унутрашњост на захтев шад>ем бесилатно. С ношговањем МИХАИЛ.0 Р. ЖИВКОВИЋ БЕОГРАД — САРАЈЕВО.

ш \Му

'Мт

ш&

р^гЛЗ,^

Број 77. ТЕЈ1ЕФ0Н ГЛАВНЕ РАДЊЕ

Број 192. ТЕЛЕФОН ФИЛИЈАЛА

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКТУРНА ТРГОВИНА КОСТЕНИК0ЛИЋА И ЈОВАНОВИЋА «**&&& "V БЕОГРАД-У у улици Кнеза Жихаила и „Теразије" ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ:

Платна и порхвта свију врста и квалитета; Окефорда и Зефира у свииа бојама и ценама; Цвилиха и Градла за дугаеке и ролетне свију врста; Сатина, Атлаза и Дамавта за јоргане свију ширина; ЈУ1олдона и Фланела у дивним мустрама; Везова бели на обичпом платну, батисту и кеперу;

Тепиха и проетирача готови и на метар; Завееа чипкани, штоФани и аплпцирани; Чаршава штофани у гарнитури и засебно одвојени ; Мебл«Штофова вунена, полу-свилепа и свплена ; Жаниле~(|У[окета) на метар у 180 см. ширине; ДрапериЈе за прозоре, готове и на метар, у плишу и штоФу;

Цамука за чарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима; обичног, свиленог и Француског. Роба је сва из првих светских Фабри ^а ЏЖ ЦЕНЕ СУ ВРЛО УМЕРЕНЕ Н ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруч^бине аа све крајеве у Србији извршујусе најбрижљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатно.