Opštinske novine

Стр. 136

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Лицитација за грађевинске радове Према Решењу Градског Поглаварства града Београда ТДБр.: 6094 од 5—III—1935 год. Техничка дирекицја одржаће на дан 18 марта 1935 год. у канцеларији Архитектонског Отсека — Југовићева ул. бр. 1—III спрат — у 11 часова пре подне, II оферталну лицитацију за наставак радова на подизању Дечијег Прихватишта у Звечанској ул. Кауција се полаже на каси Главне благајне Градског поглаварства града Београда и то' држављани Југославије 45.000.— дин. односно 5°/о од предрачунске суме, а странци 10о/о, и то најдаље до 10 час. одређеног дана за лицитацију. Технички елаборат: планови и предрачун, могу се видети сваког радног дана у време канцеларнских часова у Архитектонском отсеку Техничке дирекције. Предузимачи су дужни собом донети и показати комисији за пријем и отварање оферата: уверење о плаћеној порези, реверс о положеној кауцији и доказе о испуњењу чл. 87. Зак. о Државном' рачуноводству. Из канцеларије Техничке Дирекције ТД Бр. 0094 35. НЕСЛУЖБЕНИ ДЕО: Ванредиа скупштина Удружења особља Општине београдске Удружење особља Општине београдске за помагање у болести и смрти у смислу одлуке Управног одбора Удружења особља Општине града Београда од 17 фебруара 1935 године, а на основу члана 38 правила Удружења, одржаће ванредну скупштину на дан 17 марта 1935 године у 10 часова пре подне у сали Градског већа Општине града Београда (улица Узун Миркова бр. 1). Дневни ред: 1. Избор секретара за вођење скупштинског записника; 2. Избор три члана за оверу скупштинског записника, који ће уједно бити и бројачи гласова; 3. Измене и допуне правила Удружења; 4. Правилници за образовање фонда и секција.

Управа Удружења моли чланове да овој скупштини неизоставно присуствују. 17 фебруара 1935 године, Београд Управа Позив на ванредну скупштину Занат. набављачке задруге Градског поглав. Београд На основу чл. 34. Задружних правила и на оСнову одлуке Управног Одбора овим чинимо сазив ванредне скупштине учлањених задругара за: 77 март 1935 год. Скупштина ће бити одржана у згради соколане на Белим Водама у Жаркову. — Рад ће почети у 9 часова пре подне. Дневни ред: 1.) Отварање скупштине 2.) Избор секретара и три оверача записника 3). Допуна чл. 3-ег, задружних правила 4). Решавање о суми до које се задруга може задужити 5). Давање разрешнице иступелим чл. управног и надзорног Одбо|>а и избор 2 члана за управни и 2 чл. за надзорни одбор. 6). Предлози и питања појединих задругара — чланова. Месечни рачуни за пословање задруге у току месеца јануара и фебруара т. г. могу се видети у задружном магацину и у Управи задруге. Секретар Претседник задруге Драг. Белић с. р. Инж. С. Николић ср. Члан Управе, Павле Петровић ср. И 1 ! | НЗ: Сва обавештења о ступању у задругу заинтересовани службеници Градског поглавар ства могу добити у канцеларији Управе задруге Југовића ул. бр. 1/1 соба 9. и то само у ванканцаларијско радно време Градског поглаварства (од 3 до 6 по подне).

(ш Градско погааварство града Веограда. — Уредник: Сдободан Ж. Видаковић, шеф одељка за штампу ГПГВ. Косовска 39 — Штампарија Драг. Грегорића, Страхињића Бана 75. — Београд