Opštinske novine

Стр. 310

ОПШТИНСКЕ Н 0 В И НЕ

па уз тај канал до пресека са границом подручја општина Сурчин и Јаково, одатле границом подручја општине Сурчин и Јаково до реке Саве, па преко Саве на железничку станицу Остружница одатле узбрдо на коту 161 више Липара и Дреноваче, па према коти 171 на месту званом Ћоше до тромеђе између општине Железник и општине Остружнице и Сремчица."

2. У § 47 у тачци 2 на крају ставити запету и додати речи: ,,као и ново насеље између железничке пруге и Савског моста." 3. Границе квартова остају онакве' какве су биле до ступања на снагу указа од 8 априла 1935 године о промени подручја Општине града Београда.

НАРЕДБА Г. ПРЕТСЕДНИКА Распоред дежурства за другу половину месеца јуна 1935 год. На основу § 96 Зак. о градским Општинама прописујем следећи Распоред дежурства Г. г. чиновника Градског Поглаварства Београда, за другу половину месеца Јуна 1935 год. када се у канцеларијама не ради. 76. јуна — духови Г. Ружица Чулибрковић, писар Глав. Архиве и дактилограф г. Ирена Фирст. 77. јуна — духови II дан Г. Станка Марковић, писар Глав. Архиве и дактилограф г. Вера Богородицкаја. 23. јуна — недеља Г. Миодраг Игњатовић, писар Персоналног отоека и дактилограф г. Бранка Борчило. 28. јуна — Видов-дан Г. Милева Бергман, писар Перооналног отсека и дактилограф Јелена Путинцева. 30. јуна — недеља Г. Душица Милетић, чинов. Персоналног отсека и дактилограф г. Зора Раковић. Дежурство траје од 9—17 часова пре подне у канцеларији Главне Архиве. Горњих дана и суботом по подне, биће одређен по један чиновник у одељењима-отсецима: За социјално и здравствено старање, Војном и Гробљанском, за обављање посло-

ва који не трпе одлагања, а које ће одредити г. г. Шефови поменутих одељења-отсека. По наредби претседиика Градске општине, Директор општег одељења В. Ј1. Павловић, с. р.

СЛУЖБЕНИ ОГЛАС: Израда коловоза на путу Београд — Миријево На основу одлуке Г. Претседника Општине града Београда ТДБр. 14545/35, Техничка дирекција Општине Београдске одржаће |на дан 15 јуна 1935 год. III оферталну ^ицитацију у скраћеном року од 10 дана, за израду коловоза од макадама са спрамексирањем, односно цементном пенетрацијом, на општинском путу Београд—Миријево (Миријевски Булевар). Предрачунска сума износи 483.972.— динара, али ће се узети у обзир само оне понуде, које су ниже од 463.838,76 динара. Лицитација ће се одржати поменутог дана у 11 час. пре подне, у канцеларији Инжињерског отсека поменуте Дирекције (угао Југовићеве и Књегиње Љубице улице, II спрат). Кауција у износу од 25.000,— динара за домаће а 50.000.— динара за стране предузимаче, полаже се на дан лицитације, најдаље до 10 часова, код Главне благајне Општине београдске, Узун Миркова 1. Лицитанти биће дужни да, поред реверса о положеној кауцији, поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицитацијама, као и мустре камена, снабдевене уверењем Завода за испитивање материјала, од кога ће радити ивичњаке и цризму. Сва потребна обавештења могу се добити, као и (услови за ову лицитацију видети, сваког радног дана од 8—14 час. у Инжињерском отсеку Техничке дирекције, соба бр. 5. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства Београда ТДБр. 14545/35.