Opštinske novine

Стр. 340

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Службене објаве и огласи

Исправка регулације Козјачке улице На 15 дана после дезласка овог огласа, Градско поглаварство града Београда изложиће у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, исправку регулације Козјачке улице, на делу од Кабларске до Штипске улице, по плаво уцртаним линијама у плану. Планови ће бити изложени увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида, иначе се оне неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 31 маја 1935. год. Т.Д.Бр.: 38039/34. Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулационн план, зграда Техничке дирекције Градског поглаварства, Књегиње Љубице ул. бр. 21. Лицитација за изградњу зграде Општинске штедионице Општинска штедионица и заложни завод града Београда расписује лицитацију за изградњу зграде за потребе штедионице у Бранковој ул. бр. 2. 1.) Иа лицитацији имају право учешћа све грађевинске фирме, чије је седиште фирме у Београду. Предузећа која но горњем услову имају права учешћа поднеће сва потребна документа предвиђена Законом о државном рачуноводству за државне лицитације.' 2.) Услови и предрачун могу се добити у Општинској штедионици (секретаријат) ул. Милорада Драшковића бр. 6, сваког радног дана од 8 до 12 часова пре подне, уз накнаду од Дин. 50.—, а копије планова код фирме која их копира, уз накнаду од Дин. 16.— по кв. метру. 3) Подизање зграде има почети одмах а завршити се до 15 септембра 1936 године. 4.) Кауција за лицитацију полаже се Општинској штедионици уз подношај оферата у Дин. 60.000.— у готову, државним хартијама од вредности или државом гарантованих хартија од вредности, по берзанском курсу. 5.) Позивају се лицитанти, да до 27 јуна до 18 часова поднесу своје оферте у запечаћеном коферу Општинској штедионици (секретаријат), ул. Милорада Драшковића бр. 6, 6.) Оферти ће се отворити у присуству лицитаната на дан 28 јуна, у 11 часова пре подне, у Општинској штедионици — ул. Милорада Драшковића бр. 6.

Оглас лицитације Земунски одељак Градског поглаварства Београд издаће путем прве оферталне лицитације у скраћеном року од 15 дана, која ће се одржати у понедељак, 8 јула 1935 године у 11 сати ире подне за радове на уређењу електричних водовода у згради клаонице, Прегревица ул. бр. 2. Лицитација ће се одржати у соби бр. 2. грађевинског отсека, Прерадовићева ул. бр. 7. Нацрт инсталације и опис радова могу се прегледати сваког радног дана од 9—11 сати у соби бр. 3 грађевинског отсека. I Јонуде се имају поднети на обрасцу, који ће понуђачи добити бесплатно у соби бр. 3 грађевинског одељка. Кауција у износу од 5% 6д понуђене суме има се положити до 10 сати истога дана ша благајни општинског одељка у Земуну, и то у готовим или у хартијама од вредности по курсу Минисгарства финансија. Понуђачи имају своје понуде, ваљано запечаћене и таксиране према Т.Бр. 25 Закона о таксама предати у горе означено време претседнику лицитационог повереништва. Понуде које одступају од прописаних услова, као и задоцнеле, нејасне и брзојавне неће се узети у обзир. Понуђачи морају собом понети и показати лицитационој комисији: 1) Потврду о положеној кауцији, 2) Уверење о пријави радње или обртницу, 3) Уверење о плаћеном порезу и прирезима за текуће тромесечје, 4) Уверење и подобности за лицитацију. 3. 0. Бр. 9592 — 1935. Измена регулације ул. Дим. Радовића и Нове ул. бр. 178 На 15 дана после изласка овог огласа, Градско поглаварство града Београда изложиће у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, измену регулације улице Димитрија Радовића и Нове улице бр. 178, по плаво уцртаним линиЈама у плану. Планови ће бити изложени увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида, ин аче се оне неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 5 јуна 1935 год. ТД.Бр. 16608/35. Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, примедбе ће примати Техничка Дирекција, Одељак за регулациони план, зграда Техничке дирекције Г радског поглаварства, Књ. Лзубице ул. бр. 21.

Власник: Градско поглаварство града Веограда. — Уредник: Слободан Ж Видаковић, шеф одељка за шталну Г11ГБ. Књегиње Љубице 1/11 — Штажпарија Драг, Грегорића, Страхнњића Бана 75. — Београд