Opštinske novine

Стр. 256

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Лицитација ће се одржати поменутог дана у 11 часова у канцеларији Инжињер !ск10 'г отсека Техничке дирекције (Књегиње Љубице ул. бр. 21/Н). Кауција у износу од 18.500,— динара за домаће и 37.000,— динара за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 часова код Главне Благајне Градског поглаварства (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни, да пред реверса о положеној кауцији поднесу комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицитацију видети сваког радног дана од 8—14 чаеова у Инжињерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства Београда ТДБр. 17472/37 године.

Прва офертална лицитација за израду коловоза од ломљеног камена на песку На основу одлуке г. Претседника Општине града Београда ТДБр. 17450 од 14-У-1937 год. Техничка дирекција Градског поглавар-

ства одржаће на дан 5 јуна 1937 год. I рферталну лицитацију у скраћеном року од 15 дана за израду коловоза од ломљеног камена на песку продужења ул. Димитрија Туцовића као дела општинског пута „Булбудер'—Велики Врачар." Предрачунска сума износи 291.814.— динара. Лицитација одржаће се поменутог дана у 11 чаеова у канцеларији Инжињерског отсека Техничке дирекције (Књегиње Љубице ул. бр. 21/Н). Кауција у износу од 14.600.— динара за домаће и 29.200,— динара за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 часова код Главне Благајне Градског поглаварства (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни, да поред реверса о положеној кауцији поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом пропиеана за учествовање на јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу ое добити као и услови за ову лицитацију видети (сваког радног дана од 8—14 часова у Инжиње'|рском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5. Из канцаларије Техничке дирекције Градског поглаваретва Београда ТДБр. 17450/37 године.

Г*-

>, тссг-г ау.шваЂ"

Власник: Градско поглаварство Београд. — Уредник: Ђуро Бањац, Молерова Штампарија Драг. Грегорића, Страхињића Бана 75. — Београд.

16