Opštinske novine

Стр. 384

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Службене објаве и огласи

Нови улични канали Извештава се грађанство да су на дан 1 јула 1937 год. пуштени у функцију улични канали у следећим улицама: У улици Грчића Миленка на делу између Јужног Булевара и Брегалничке улице. У улици Брегалничкој на делу између ул. Грчића Миленка и Кр. Александра ул. У улици Жичкој на делу између Брегалничке и Поп Стојанове ул. ф Позивају се сви сопственици имања у горе побројаним улицама,, да у року од 6 месеци изврше каналисање својих имања и прописано их вежу са уличним каналом. После овога рока сматраће се да су сва имања везана и плаћаће таксу за употребу канала без обзира да ли су везали или не и сносиће све законске последице у случају не везивања. Из канцеларије Канализационог Отсека ТДБр. Службено.

Набавка струјомера Дирекција трамваја и осветљења у Београду расписује прву оферталну лицитацију за набавку 180 комада двотарифних струјомера 220 V, 400 комада одобравајућих струјомера за 10 А.—220 V полазак при 150 В, 150 комада часовника за двотарифне струјомере 220 V, на дан 20.-УШ-1937 год. у 11 часова пре подне у згради Дирекције. Понуде сте имају предати у запечаћеном завоју комисији на дан лицитације до 11 часова са ознаком: „Понуда за струјомере". Понуда мора бити таксирана државном таксом у смислу тар. бр. 25 Закона о таксама и 3.— дин. општинске таксе. Услови се могу добити у Рачуноводству Дирекције бесплатно за канцеларијско време. Из канцеларије Дирекције трамваја и оД.Бр. 21169 од 7.-VII.-1937 год. 1-2

Власник: Градско поглаварство Београд. — Уредник: Ђуро Бањац, Молерова Штампарија Драг. Грегорића, Страхињића Бана 75. — Београд.

16

•. о