Opštinske novine

ОПШТИНСКЕНОВИНЕ

Стр. 267

Службене објаве и огласи

Измена регулације улице Престолонаследника и Петра и Јужног булевара Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, Градско поглаварство изложиће, 15 дана после изласка овог огласа у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, измену регулације улице Престолонаследника Петра и јужног булевара, по плаво уцртаним линијама у плану Т. Д.Бр. 37177/38. Планови ће бити изложени јавном увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се оне неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 12-У-1939 год. Примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграда Техничке дирекције Градског поглаварства, Књегиње Лзубице ул. бр. 21. Прекопавање гробова у парцелама 23 и 23 а Према одлуци Господина Претседника С. З.Бр. 9643 од 9-У-1939 год. има се извршити прекопавање гробова у парцели 23, у чији састав улази и парцела 23-а, у којој ће се изградити зидане гробнице. Опште прекопавање отпочеће 15 јуна 1939 године. Достављајући предње грађанству, моле се сродници и фам!илије, који имају своје сахрањене у овој парцели, да их до одређеног рока пренесу у другу наредну парцелу. После овог рока Гробљански Отсек, извршиће сам пренос у општу костурницу, јер се прекопавање не може даље одлагати. Из Дирекције з<а социјално и здравствено старање С.З.Бр. 9643 од 17-V-1939 год. Београд. Измена регулације улица Кнегиње Љубице и Чика Љубинс Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, Градско поглаварство изложиће, 15 дана после изласка овог огласа у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, измену регулације улица Књегиње Лзубице и Чика ./'Бубине, по плаво уцртаним линијама у плану Т.Д.Бр. 8958/39. Планови ће бити изложени јавном увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље.: у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се оне неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 12-У-1939 год.

Примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграда Техничке дирекције Градског поглаварства, Књегиње Љубице ул. бр. 21. Прва офертална лицитација за подизање канцеларије Градске кланице у Земуну На основу одлуке ТДБр. 17542 од 8-У1939 год. Техничка дирекција Градског поглаварства Београд одржаће на дан 2 јуна 1939 год. у канцеларији Архитектонског отсека, угао Књегиње Љубице и Браће Југовића јл. бр. 1 /II, у 11 часова пре подне I оферталну лицитацију за подизање канцеларија градске кланице у Земуну. Кауција се полаже на каси Главне Благајне Општине београдске и то држављани Краљевине Југославије 2.000,— а странци 4.000,— динара и то најдаље до 10 час. пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицигирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити сваког дана у радно време у Архитектонском отсеку Техничке дирекције. Из канцељарије Техничке дирекције Градског поГлаварства БеоГрад ТДБр. 17542/39.

Друга офертална лицитација за преправке у Антитуберкулозном диспанзеру На основу одлуке ТДБр. 15228 од 12У-1939 год. Техничка дирекција Градског поглаварства Београд одржаће на дан 30 маја 1939 гд. у канцеларији Архитектонског отсека — угао Књегиње Љубице и Браће Југовића ул. бр. 1/11, у 11 часова пре подне II оферталну лицитацију за преправке у Антитуберкулозном диспанзеру у Краља Александра ул. Кауција се полаже на каси Главне благајне Општине београдске и то држављани Краљевине Југославије 8.000,— а странци 16.000,динара и ,то најдаље до 10 час. пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачуни и сва потребна обавештења могу се добити сваког дана у радно време у Архитектонском отсеку Техничке дирекције. Из канцеларије Техничке дирекције ГрадскоГ поглаварства БеоГрада ТДБр. 15228/39.