Opštinske novine

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Стр. 479

за извршење радова на инсталацијама водовода, канализације и централног грејања у згради Амбуланте за кожне и венеричне болести у Табановачкој улици. Кауција се полаже на каси Главне благајне Општине београдске и то држављани Краљевине Југославије 5% а странци 10% од понуђене суме и то најдаље до 10" часова пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити бесплатно сваког радног дана у радно време у канцеларији Архитектонског отсека. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поГлаварства Београд VI бр. 47566/40.

Прва офертална лицитација за извршење радова иа инсталацијама водовода, канализације и централног грејања у згради Станице за лечење шуге и згради Поликлинике за кожне и венеричне болести На основу одлуке VI бр. 47565 од 30-1Х1940 године Техничка дирекција Градског поглаварства Београд одржаће на дан 16 октобра текуће године у канцеларији Архитектонског отсека — угао Кнегиње Љубице и Браће Југовића улице "бр. 1 /II, у 11 часова пре подне I оферталну лицитацију за извршење радова на инсталацијама водовода, канализације и централног грејања у згради Станице за лечење шуге и згради Поликлинике за кожне и венеричне болести, на општинском имању између улица Ђорђа Вашингтона и Кнеза Павла. Кауција се полаже накаси Главне благајне Општине београдске и то држављани Краљевине Југославије 5°/о а странци 10°/о од понуђене суме и то најдаље до 10 часова пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити бесплатно сваког дана у радно време у канцеларији Архитектонског отсека. Из канцеларије Техничке днрекције Градског поглаварства Београд VI бр. 47565/40.

Прва офертална лицитација за назиђивање I спрата и делова II спрата на згради основне школе „Краљица Марија" На основу одлуке VI Бр. 48960 од 30-1Х1940 год. Техничка дирекција Градског поглаварства Београд одржаће на дан 21 октобра 1940 шд. у канцеларији Архитектонског отсека — угао Кнегиње Љубице и Браће Југо-

вића ул. бр. 1/11, у 11 часова пре подне I оферталну лицитацију за назиђивање I спрата и делова II спрата на згради осн. школе ,,Краљица Марија". Кауција се полаже на каси Главне Благајне Општине београдске и то дрЖављани Краљевине Југославије 5% а странци 10 (Ј 'о од понуђене суме и то најдаље до 10 час. пре подне одређеног дана за лицитацију. Лицитирати могу само лица која докажу да су испунила све услове предвиђене законом. Технички елаборат: услови, планови, предрачун и сва потребна обавештења могу се добити по цени од 100,— дин. сваког дана у радно време у Архитектонском отсеку Техничке дирекције. Из канцеларије Техничке дирекцчје Градског ПоГлаварства БеоГрад VI Бр. 48960-40.

Рок за везивање са уличним каналом имања из Кајмакчаланске и Голубачке улице Извештавају се сопственици имања из Кајмакчаланске :и Голубачке ул. да је прошао улични канал током јуна месеца 1940 год. и да је рок за везивање са уличним каналом 1-1-1941 године, и да ће од тога рока плаћати таксу за употребу канала без обзира да ли је имање везано или »е са уличним каналом. Из канцеларнје КаналиБпционоГ отсека VI Бр. Службено.

Усмена лицитација за продају 1000 ком. плеханих буради од битумена На основу одлуке Гр. Поглаварства VI. Бр. 44229 од 1-Х-40 г., Отсек за одржаваше калдрме при Техничкој дирекцији одржаће на дан 21. октобра 1940 године у 11 час. пре подне усмвну лицитацију за ову продају на општинском имању „Пионир" у ул. Северни булевар. Почетна лицитациона вредност износи 7.000 динара. Кауција од 700 дин. у готовом иовцу има се положити Главној благајни Гр. Поглаварства (Узун Миркова бр. 1) најдаље до 10 часова пре подне 21-Х-1940 год. Понуђачи су дужни да поднесу лицитационој комисији реверс о положеној кауцији и сва остала документа, која су законом прописана за јавна надметања. Обавештења по овоме могу се добити у канцеларији Отоека за одржавање калдрме сваког радног дана од 8—14 часова, Браће Југвоића бр. 1 II спрат, соба бр. 10. Из канцеларије Техничке дирекције VI. Бр. 44299/40 год.