Prosvetni glasnik

10

ИРОСВЕТНИ ТЛАСНИК

СЛУЖБЕНЕ ОБЈАБЕ

У Великој Школи, у техничком Факудтету, празна је катедра за Исгорију архитектуре с византгђским етилом. Позивају се с«и они који жеде компетовати на ову катедру да се, с потребним документима, пријаве Министаротву просвете и црквених пос.10ва до 1. марта ове године. Компетенти ће, у својим пријавама, означити за коју се врсту наставника јављају према чл. X закона о изменама и допунама у закону о устројству Велике Школе од 22. октобра 1896. год. Наиомена. Изабрани кандидат ће бити дужан, према одлуци техничког Факултета, да поред горњег предмета предаје још и Науку о грађи а у инжиљерском и мапшнском одсеку енЦиклопедГгеки курс Про■/'(ктовама зграда. ПБр. 378. Из канцеларије Министарства просвете и црквених послова, 8. јануара 1903. год., у Београду.

У Великој ПГколи, у техничком Факултету, празна ,је катедра за Основе ннжањереких конструкцг/ја. Позивају се сви они који желе комггетовати на ову катедру да се, с потребиим документима, пријаве Министарству просвете и црквених послова до 1. марта ове године. Еомпетенти ће, у својим гтријавама, означити за коју се врсту паставиика јављају према ч.д. X закона о изменама и допунама у закону о устројству Велике Школе од 22. октобра 1896 године. Напомена. Изабрани каидидат ће бити дужаи, према одлуци техничког Факултета, да поред горњег предмета предаје јонг и Грађење иредрачуна за инжињерске радове, Техничку администрацију и Техничко цртање. ПБр. 379. Из канцеларије Министарства просвете и црквених послова, 8. јануара 1903 год., у Београду.

У Великој Школи, у техничком Факултсту, нразна је катедра за Гвоздене мостове с теоријом е.татички неодређених система. Позивају сс сви они који желе компетовати на ову катедру да се, с потребним документима, иријаве Министарству просвете и црквених послова до I. марта ове године. Компетенти ће, у својим пријавама, означити за коју се врсту насгавника јављају ирема чл. X закона о изменама и допунама у закону о устројству Велике Школе од 22. октобра 1896 годиие. Напомена. Изабрани каидидат ће бити дужан, према одлуци техничког Факултета, да поред горњег иредмста предаје у архитектонском и магаинском одсеку јога и енциклонеднски курс целокуанога инжињерства. ПБр, 380. Из канцеларије Министарства нросвете и црквених послова, 8. јануара 1903 год., у Београду.