Prosvetni glasnik

1

122

Просветни гласник

• 8) за архивеке послове: за члана Чубелића Јосипа, главног архивара Универзитета у Загребу; за члана заменика Бачића Данијела, архивског чиновника Медицинског факултета у Загребу; и 9) за деловођу: Бродановића Антуна, књиговођу Унизерзитета у Загребу. За остали део спедијалног испита за поједину струку ући ће као члан испитивач у Комисију једно наставно или помоћно наставно лице дотичне струке, аналогно како је то предвиђено у чл. 2 Правила за полагање државног стручног испита чиновничких прииравника у ресору Министарства просвете за асистенте универзитета. 13 јануара 1937 год. Министар просвете Добр. Стошовић с. р.

16 На основу чл. 2 Правила о полагању државног стручног испита чиновничких приправника у ресору Министарства просвете постављам при Геофизичком заводу у Загребу Испитну комисију за полагање државног стручног испита стручног особља Геофизичког завода у Загребу, за период од 1 јануара 1937 године до 1 јануара 1938 године, и то: за претседника: Шкреба д-ра СтЈепана, директора Геофизичког завода у Загребу; за деловођу: Шплајта Лују, асистента Техничког факултета у Загребу; за чланове: за 'српскохрватски језик: за члана испитивача Богдановића д-ра Давида, професора V пензији; за члана заменика Богданова Васу, професора II класичне гимназије у Загребу; за немачки језик: за члана испитивача Шамшаловића д-ра Густава, редовиог ирофесора Више педагошке школе у Загребу;

Београд

П.бр 419 20-1-1937 год. Испитна комисија за полагање држ. стручног испита Геофизичког завода у Загребу — постављење претседника и чланова.