Srpski pčelar

Одговори.

Г. М. К. ПрендиНу Алексинац. Мп смо прпмилп 10 динара које сте послалп на упутнпцп 23. VIII. но ми смс уписали у добро тпх 10 динара као што је бито намењено и то за вас, за Јов. Илића, Лазара Мартпновића п Жпвоту Величковића. Према томе за вас четворицу претплатника је изнирена претплата и за прву половину 11. године „Срп. Пчелара“ Поздрав! Многима који нам пишу да нпсу примили разне бројеве од 11. па чак и од I. године ионово одговарамо да то није кривица с наше стране,јер мп најсавесније отправљамо свакоме сваки број, зато ћемо уважптп само оне рекламе, које нам стпгну бар за месец дана од онога дана, којега је број требао изаћи. Све остале бројеве послаћемо само уз цену од 20 новчића по броју јер нлје право да мп крњимо целокуппе бројеве када се неко јави за један два или више бројеве после неколико месеци или чак и после годину дана, Стога још једном: на рекламе, које се односе на старе бројеве „Срп. Нчеларе“ нећемо више ни одговарати.

68

Свима пчеларима и читаоцима „Српскога Пчелара“, пријатељима и непријатељима желимо срећну нову 1899. годину и благослов Божји! Уредници.

Влаеници Јован Живановић и Иван Маширевић. Претилата, огласи, рекламације, рукоииси и све што се тиче уредништва шаље се уредништву „Српског Пчелара“ у Ср. Карловце. Претилату за Србију ирима Пчеларско-воћарска задруга у Београду. За огласе и објаве плаћа се 6 новч. од једног реда ситних слова а за жиг сваки пут по 30 нов. Неплаћена писма се не примају. Рукописи се не враћају. Штампа Српске Манастирске Штампарије.