Srpski tehnički list

ОБЈАВА

На основу свога решења од 12. јула 1912 год ОБр. 356. а према чл. 82. и 90. закона о државном рачуноводству окружни одбор округа врањског држаће у својој канцеларији — усмену лицитацију на дан 15 петнајестога септембра 1912. год. од 9 — 11 часова пре подне за израду оправке моста на окр. путу Лесковац Мирошевац Гол. Село у Мирошевцу.

Предрачунска је сума за ову израду 4250,71 динара.

Кауција у 430 динара полаже се пре почетка лицитације у готовом новцу, или у државним или државом гарантованим хартијама од вредности, благајни округа Врањског.

Услови за израду овога посла могу се видети сваког дана у канцеларијско време у грађевинском одељку, окружног одбора округа врањског.

На лицитацију пустиће се само она лица која буду према чл, 87 закона о државном рачуноводству подобна.

На офертима назначити тачно да је оферат за израду овога посла.

Накнадне понудо неће се узимати у оцену,

Из канцеларије окр. одбоја округа врањског 4 августа 1912, год Бр. 2481 у Врањи.

Објава

На основу свога решења од 31. јула 1912. г. ОБр. 356 а према чл. 82 и 90 закооа о државном рачуноводству окружни одбор окрука врањског држаће у својој канцеларији оферталоу лицитацију на дан 15 петнајестог септембра 1912 год. до — 12 часова пре подне за израду навоза за нови мост преко Мораве код Врањске Бање.

Предрачунска је сума за ову израду 6366.50 динара.

Кауција у 640 динара полаже се пре почетка лицитације у готовом новцу, или у државним или државом гарантованим хартијама од вредности, благајни окр. вран.ског

Услови за израду овога посла могу се видети сваког дана у канцеларијско време у грађевинском одељку окружног одбора округа врањског. |

На лицитацију пустиће се само она лица која буду према чл. 87 закона о државном рачуноводству подобна. Е

На офертима назначити тачно да је оферат за израду овога посла Накнадне понуде неће се узимати у оцену. | Из канцеларије окр. одбора округа врањског 4. августа 1912 год. Бр. 2644 у Брањи.

ЖЕЖИИ ЛОКОМОБИЛА и ПАРНА ПУМПА НА ПРОДАЈУ ж Једна добро очувана машина локомобила јачине до 15 коњских снага и једна добро очувана центрифугална пумпа која избацује 8000 литра воде у Ж минуту 0,20 м.у пречнику са цевима и потребним прибором продаје се одмах

За погодбу обратити се потписатом.

У

=

Ж ж НИКОЛА ВИТОРОВИЋ Ж грађевинар 3

Кнез Милошева ул. бр. 75 % Ж

НОЖКА НОК ОК КОН НОК НОК ИО НОК АОКЛОК ДОК НОНУК