Starmladi

Стр. 104.

СТАРМЛАДИ

Вр. 13

■т

т

ШУ

тш"ч у

Број теле<*>она : 244.

Број теле<*>оиа : 244.

ЈТошшобаиој Џмџ Кобои Сада и оНолпце!

*

2) <е У ПРИЈАТЕЉСКУ ПАЖЊУ МОЈИМ ВЕОМА ЦЕЊЕНИМ МУШТЕРИЈАМА! Она ванредна нажња, коју је п. н. грађанство Новог Сада и околице већ одаваа поклањало мом раду у досадашњем мом атељеру. побудила ме је на то, да — тежећи, да још ве~ћма заслужим хо одликовање — створим ПРВОГ РЕДА ФОТОГРАФСКИ И СЛИКАРСКИ

који у сваком погледу одговара свим захтевима модерног укуса и грађанства, које зна шта је уметност. Им јући све то на уму. саградио сам на основу 0ј)б1)Х ашсљера у инозгмсшбу у јиојој Нуђи у ЈСобом (аду у Ј1гшгфијебој улици 6р. 32. шаНаб ашеле, који уз употребу најнобијих шеНобина шехниНе у Воиеду удобносши, Нао и сбојом узорном елешшном обремојуг за слуЈКЈјв да 1а сбаНо биди. Мој и до сад признати изврсни рад у < вом ће уметничком мом скровишту уз вриј«ену машина најнобијега сшроја доИи до ба|КносШи у куд и камо појачаној мери, јер ја сам тврдо уверен, да ће свако, Но )кели ујлешничНим у Н усојм израјјену фошо1рафију или слиНу или убеличане слиНе, јмени поберити сбоје воруубине у глом нобом ашелеру сјајноха сшила, исшо шаНо, Цао и до сид или још п у беђој доејзи. У Новом Саду, Петефијева ул. бр. 32. (у сонстненој вући.)

С одличним поштовањем

Дезздсрвје Зајда

ФотограФ.

*

Цена је листу: на годину К 8, на 1 /, годоне К 4, на 1 / 4 године К 2. „Стармлади" излази 1. и 16-ог еваког месеца. Рукониси се шаљу на уредништво. Претплата ее шаље на админиетрацију „Стармладог" у Нови Сад (ТЈјтМек), Дунавека улица број 10. УРЕЂУЈЕ: СТАРМИАДИ. (Поједини број 30 пот.) Одговорни уредник: Петар Крстоношић.

Влаеник и ивдавалац: М. Крстоношић

Штампарија Учитељоког Д. Д. „Натошевић" Нови Сад.