Starmladi

Стр. 192.

- СТАРМЛАДИ —

Бр. 23. и 24.

ооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Многоструко одликована Постоји од 1860. године—— ФАБРИКА НАМЕШТИЈА И СТОВАРИШТЕ НАСЛЕДНИКА НИЕОЛЕ ДУСННГА у И овом Саду Хансиз улица бр. I. преко пута од српске осковне народне шиоле препоручује своје велико, богато сортирано стовариште намештаја за спаваће собе и трапезарије, као и свију врста тапецираних гарнитура за салоне у ева ком стилу по јеФтиним денама. Даље : шифорера, кревета, столова, ноћних и за умивање, орманчића, креденца, дивана, огледала, мадраца, столица.

СЈ1ИКА, у тамној и политираној изради а солидној каквоћи и са врло јеФтинвм ценама. Избор у ћилигаова, простирачима у завесама. Преиоручујемо нашу нову уређену радионицу са машииским радом, за израду свију врста намештрја по жељи. Солидна послуга! — Јефтине цене! — (0 солидној послузи најбоље референције.) ОООО9ООЗОООООООООООО0ООООО9ОООООООООО

Др. ЛПРАНД, ЗУБНИ ЛЕЧНИК у НОВОМ ОАДУ специалиста у изради златни^ "ћуприја и златниЈ$ круна без плоча, на темељу своје науке н нскуства стеченог на БЕРЛИНСКОЈ ПОЛИКЛИНИЦИ. Ординара од 1-вог децембра о. г, у Винкпе-овој кући (пивара) на првом спрату ; од 8 сати ујутру, па до 5 сати по подне. " Странцима брза изрпдп. Намештеницима и на отплату. Електрично уређење. ■ Цена је листу: на годину К 8, на 1 / 2 године К 4, на '/ 4 године К 2.

„Стармлади" излази 1. и 16-ог сваког месеца. Рукописи се шаљу на уредништво. Претплата се шаље на администрацију „Стармладог" у Нови Сад (ХЈјуМек), Дунавска улица број 10.

УРЕЂУЈЕ: СТАРМЛАДИ.

(Поједини број 30 пот.)

Одговорни уредник: Петар Крстоношић.

Власник и

-валац: М. КрСТОНОШИћ

Штампарија Учитељоког Д. Д. „Натопгевић" Нови Сад.