Statistika cena poljoprivrednih i drugih proizvoda u Kraljevini Srbiji. Knj. 3, Period od 1901. do 1905. godine sa četiri diagrama

ИСП ла

ЕККАТА

ВБ Hs ЕЦ Б Е Назив = a Назив не Назив ES Назив Бе Назив == производа дало производа IS производа MS пропзвода ДЕ производа = Ајвар жути 11 | Јарчеви · | 59 | Купус LHC 19 | Песак · + · • 181 | бир обичан 101 — црни • + - 72 | Јечам | 5 | Лап ~ ~ + = 40 | Шетролеух · 125 | Спрће винско + - | 88 Биволи - 47. | Кајмак | 99 | Лој нетопљен 90 | Џиво · 31 — _ прављено 39 Биволице 48 | Катран | 124 | —_ пошљен 89 | ПЏиринал • 11 | Олама · - 42 Брашно кукурузно 15 | Кафа · - | 108 | Лук бели 28 | Пловке 64 | Оланипа сирова | 85 — _ пшеничпо Коже воловске · · | 78 | — прпи 24: | Прасци 55 — сува 86 бело 18 — зечје | 81 | Луч + - 128 | Шросо +. 2... 8 | бо у круплицама »| 48 Брашно шпенично — jarmehe 77 | Maraprn : | 52 | Шпенипа : - - | 8 — млевена 44 несејано · 14 — јареће · 79 | Масло · | 100 | Раж. · "| À — морска · 45 Вино бело · 82 — козје 78 | Маст 87 Ракија комовица + | 36 | Сочиво ne 11 = црно, 33 = кравље 14 | Мед у саћу 103 = препеченица! 376 | Tezehwra :+ : : à 92 Волови 40 — лисичје 80 = цеђен 104 — _ шљивовица | 84 | Ћумур + «+ 107122 Восак · 105 — овчије 76 | Месо ,91—95| Риба моруна 69 | Ћурке · | 62 Вуна пепрана. 53 — свињске 75 | Млеко · 106 | — _ сомова 68 | Угљ. камени литн ит 127 — прапа 52 | Козе · 58 | Овас : | 6 | —_ сува = 70 = pire 126 Говеђипа 94 | Козја длака 84 | Овнови : | 57 | — шаран · · ·| 66 Угљен _(ћумур) · 122 Туске - У 68 | Кокошке - 65 | Orne - , 56 | — _ штука · ' 67 | Хлеб бели. · · 16 Дрва букова · 117. 120] Коњи 51 | Орчевина - | 98 | СОало · 88 = прни 17 — јасепова · -| 118 | Кононља 41 | Орасн · · - | _ 80 | Сапуп за прање 116 | Цигла 129 — Бостона · (119. 121) Краве - 50 | Паприка алева · · | 20 | Овеће воштане - · | 114 Цреп - 1307 Елда 9 | Креч 128 — зелена · | 21 = лојане 113 | Шећер у копкама | 109 Зејтин · 112 | Кромштр 12 | Пастрма говеђа 96 — стваринске | 115 =— _ паку- ·| 110 "Јабуке 28 | Круппик · И – овчија 97 | Свиње мршаве - · | 54 | Шљиве сирове- ·| 25 Јатањци · 60 | Крушке 29 — свињска 98 = угојене - ·| 58 = суве. + 26 Јатњећина · 94 | Куку уруз у Sony 1 | Пасуљ · 10 | Овињетина + + -- 95 | Шпиритус + • - .| 37 Јаја 107 клиту 2 | Џатлиџан 221 | (о ено 5 - 712 | Јарићи 61 Па кисео · 18 | Пекмев 21 | Сир кашкаваљ - 102 ТАВГЕ ALPHABÉTIQUE | DES PRODUITS | | © з | | = = Noms EE Noms BE Noms | шта Noms DRE Noms DE des produits | “е des produits a des produits | -е des produits © des produits о по = ла | == | = === Agneau 60 | Chaux vive - 128. | Гаје · · • - · - - | 106 роте • = .· . -')| 98 Решев. · - - - .| 25 | АП 23 | Cheval - 51 | Jard cru 85 | Peau d’ agneau 77 | Riz + + + + + - | 11 Ате · 52 | Сћеуге · 58 — sec: 86 — de boeuf. 73 | Sable -| 131 Ayoine 6 | Chevreau 61 | Bentille 11 — chèvre 78 | Sarrasin - -| 9 · Веште · 100 | Choucroute РОДА рит : 40 — cheyreau 19 | Savon pour blanBière 31 | Сте · 105 | Maïs степе · · ] — _Пеуге · 81 chissage ++ - - | 116 Boeuf re. 49 | Cochon 55 | — non grené 2 — mouton 16 | Seigle - ~ - · - -| 4 Bois de hêtre - [117.120 SA LEÈME delait) 99 | Marmelade - 27 = __роте 75 | Selen marin: + : | 46 — тепе 118 | Dinde 62 ! Miel en filtré 104 — renard 80 — moulu | 45 | —… chêne - 19121) Eau-de- Se donnes 34 — гауопз · 103 — yache : 74 — pains 5 44 | Bouc · - 59 — de marc 3» | Millet 8 | Petrole - | 125 | Sucre (en caïsses 109 Bougies de D 113 -- distillée 36 | Mouton 57 || Piment rouge De | — sacs | о — cire - 114 | Epeautre - 7 | Noix 30 où moulu 20 || Suif fondu - - - - | 39 = sStéarine | 115 | Esprit de vin: : . 37 | Oeur - D. 107 |, Piment,verts, + : -\ 21 — en branches. | 90 Brebis - . 56 | Farine de blé blutée 13 | Опе - + - - - 53 | Poil de chèvre - : | 84 | Tomates - > 22 Briques 129 — ordi- Oïgnon 24 | Рошез · · · «| 29 | Tuiles - - 130 Bûchette de pin 193 паше 4. 14 | Огое · 5 | Poisson Peche 67 | Vache - | 50 Више 47 | Karine de maïs - 15 | Раше | 43 — _сакре 66 || Viande d'agneau + | 94 Bufflonne 48 | Hoïn 42) |, Pain blanc - | 16 — grandestur- — deboeuf 91 Caté 108 | Fromage Dane 101 bis - 17 geon - - - 69 = mouton 93 Canard 64 _ nommé Panne · 88 Poisson séché ét SE 70 — pore 95 Caviar jaune : - T1 »kaSkayalj< 102 || Pastrma Cantet sa-| — silure - 68 == veau : 92 |_=__ пој: 72 | Froment - 3 ICcRer ie) de | Pommes · 28 | Vinaigre fabrique - 39 Chanyre +. + - - A1 | Goudron : : . 124 boeut 96 — de chou 18 — pur 38 Charbon de bois - | 122 || Graïsse 87 | Pastrma Gone sl terre 12 | Уш Мапе · - - - 32 | — terre Haricot 10 lée et fumée) de | Porc engraissé - 53 | — rouge 3: noir + + + + -+ - | 126 | Huile 112 mouton 97 | — maigre 54 Charbon de terre Laine lavée 82 | Pastrma (viande sa-| Poule 65 lignite · - · + -| 127 — non layée 83 lée et fumée) de | Pruneaux 26

Шта а=

OUR IE село со ко

| Ред-Тлапе

CPAS NE 1:80 ~ | 20. = 1:59 2284. | 0:90 | US 3:50 ER ] ; | = 3 050) ~ = |

EF > 0:12 77

1— |

0-17 | 0:90

оду |

0310

dienthaut а 8

А. тј

Colo

Ш

Ciest

48 | 207 201 44. | 25:91 | 26:01 | 45 | 30:67 | 30:77 59 | 10— | о | | » | 569 | 5:62 || 88 | 0:76 | 0:67 | 21 | 1:66 | (0:66

па 2

| Рел- папе | = ZE

| == à о | Бе] 5 ANS mise ele SEE

4 55 > 17. | 0:17 12 | | 121 | 5:25 25 | | 115 | 1:20 — "| || 46) 28:25 131 ем 2061 о 8

и