Žena

200 ЊЕНА

| _ Садржај 3. броја „Жене“.

Слика: Женска читаоница Посестрима. — Опие елике од -—а. _—- Шеема „Авет“ од Ахила. — Из мога дневника, од Др. Јована Манојловића. — Туђе мисли. — Расипање здравља од др. Данила Кеслера. — Зргца. — Америко, не било те! од Зорке Симе Л. Лазића. — Туђе мисли. — Једна немодерна жена. Приповетка од — ша. — Сестринска, помоћ, од Милице Јаше Томића. — Ријеч двије о нашим УКенским Добротворним Задругама, од Катарине Пичета. — Домаћа вештина, од Косте Јорговића. — Туђе мисли. — О браку јер у том питању живимо у мраку, (озбиљно ћеретање) од непознатог пивца.. тТуђе мисли. — Књижевност: Да ли да оснивамо манастирег од Т. — Разне белешке. — Белешке о здрављу. — Белешке о домазлуку. Изреке о жени. — Одговори уредништва. — Позив на претплату. —

Позив на претплату.

Молимо све поштоване претплатнике „Њене“, којима истиче претплата са 8. бројем, да изволе претплату за времена обновити, да би могли и даље наш лист добијати. Из досадања три броја могло се већ доста јасно видети, је ли нам потребан овакав лист.

Увиђамо' и сами, да би наш лист у многом погледу требао да се развије али ће то бити само тако могуће ако се повећа, број претплатника. Стога молимо не само оне, којима је истекла претплата, него. и све оне друге претплатнике, да се заузму око ширења „уУКене“.

У Новом Саду крајем фебруара 1911. год.

Уредништво и администрација „Мане“.

ттрва српска јорганлмиока радможшитта,

Зорке Милићебе у % саду, живна пијаца

израђује јоргане по најмодернијем укусу како за г, г, трговце у месту и на страни, такои за приватне муштерије које поштом гразашиљем. Послуга брза и савесна, а цена умерена.

Срп. штампарија дра Св. Милетића у Н. Саду.