Arhiv UNS — Stari listovi — Bivša Jugoslavija

Издавач и глзвии уредник: Др. ГОЈНО КРУЈЂ. За штампарију »ОБОД«: ЈОВАН КАРИЋ. Редакција и администрација, Ћуковића улица 4/11. Излази сваке недеље на 16 страница с омотом. Месечна претплата Дин, 15.—, за иностранство Дин. 20. —- и размерно тому.

ТРГОВИНА АУТОМОБИЛА И АУТОМОБИЛСКОГ' ПРИБОРА ВЕЛАУТО ДЕЧАНСКА УЛ. 23. БЕОГРАД ТЕЛЕФОН БР. 21=48. ВЛАСТИТА ГАРАЖА И РАДИОНИЦА ЗОРИНА УЛ. 90=92. Препоручује своје најбоље сортирано стовариште аутсмобилског прибора; увек свеже гуме МИШЕЛИН и ГУДИЈЕР за свака кола и од свих димензија; акумулаторе „Dinin“, карбураторе ~Zenith“, све делове „Boscha I ', ланце за теретне аутомобиле, све врсте дизалица, трубе, јел. коже, полир-воду и сву другу робу спадајуГу у ову струку у најве"ћем избору и по најумеренијим ценама. Заступништво и стовариште американских аутомобила „Доџ“ и европРких аутомобила „Берлије 11 путничких, полутеретних и теретиих. Наш илустровани каталог прибора шаљемо на захтјев.

ГРАДСКА ШТЕДИОНИЦА опћмне града Сарајева прима улошке на уложне књижице и на текући рачун уз најповољније увјете,' даје зајмове на мјенице и врши у опште све банкарске послове. yr> а Заложно Одјелење Градска Штедионица даје зајмове на злато, сребро и друге драгоцјености у висини од 80% процијењене вриједности заложених предмета и рачуна само 20% У име камата и осталих трошкова. За све улошке, заложене предмете и обавезе Градске Штедионице јамчи Опћина града Сарајева.