Arhiv UNS — Zabava

O NJIMA SE GOVORI

DELON SLAVI PEDESETI ROĐENDAN Za svoj pedeseti rođendan Aien Delon je odlučio da pozove sve svoje nekadašnje prijateljice; od Natali Delon (njegova bivša žena), Mirej Dark, Eni Parilo do Valeri Kapriski i naravno svoju sadašnju prijateljicu Katerin. Na siici 3. ga vidite sa Katerin Bleri, bivšom ženom francuskog vozača formuie 1 Didiea Pironea i

njegovom sadašnjom stalnom prijateljicom. Na slici 4. Alen Delon je sa svoje dve stare Ijubavi Ani Parilo (22 godine, levo) i Mirej Dark (46 godina desno). Na slici 5 vidite jedinu ženu Alena DeJona, Natali Delon. Venčali su se 1964. i ona mu je rodila sina. Ali ostali su u braku samo 4 godine. Na slici 6 vidite Valeri Kapriski 22 godine, koja je posle lude Ijubavi. zbog koje je potpuno izgubila glavu, sa Ričardom Girom, postala Alenova prijateijica. Ali to nije dugo trajalo. Alen joj je uskoro pretpostavio mladu Katerin Bleri.

DŽOAN KOUNS „NOVA SIROTICA” NIJE IZ LOVUDA VEĆ !Z „DINASTIJE” Džoan Kolins „nova sirotica” iz . Dinastiie' profurala je ovog leta kao' orkan kroz Sent-Tropez. Prvog dana kupiia )e vilu u Port-Grimod-u. drugog dana .opljačkala" je butike Sen-Tropeza. trećeg dana pregovarala je za jednu maiu jahtu u vrednosti od 3 miliona franaka. Sreća za Francuze što je ostala samo tri dana.