Beogradske opštinske novine

БРОЈ 48.

ГОД. X.

ИЗЛАЗИ НЕДЕЉНО ЈЕДАН ПУТ ДЕНА ЗА СРБИЈУ: на годипу . . . • 6 дин. на пола године 3 дин. за стране земље на годину .... 9 дин.

Субота 21. Новембра 1892.

Цена је огласима 6 дин. пара од врсте Претилату ваља слати упутнидом на општиисви суд а све коресподенције на уредника РУКОПИСИ НЕ ВРАЂАЈУ СЕ Неилакена писма не лримају се

™ &&Љ., „„.ЛК Л

I,!—

Г рађанству вар. Београда

У свези решења Судског од 13. Новембра 1892 год. АБр: 11.304, којим је сазван збор општински на дан 21. Новембра о. г. — на Ваведење, — ради решења питања о поверењу или неповерењу целокупној данашњој општинској Управи, Суд општине вар. Београда. ОБЈАВЈБУЈЕ ГРАЂАНСТВУ ДА ЈЕ ОДБОР ОПШТ. У СЕДНИЦИ СВОЈОЈ ОД 18. НОВЕШБРА 0. Г. А НА 0СН0В7 ЧЛ. 19 ЗАК. 0 ОПШТИНШ КОЦКОШ ОДРЕДИО, ДА НИЖЕ ИМЕНОВАНА ЛИЦА САСТАВМЈУ КВАРТОВНЕ БИРАНКЕ ОДБОРЕ За збор, што ~ке се држати 21 ов. м ради решења питања о поверењу или иеповерењу данашњој општинској Управи.

За кварт Варошки : За председнива Андру Одавића одборника, за заменика Соломона Азријела одборника; за чланове : Тодора Михаиловића трг., Косгу Аврамовића сарача, Ђорђа Одавића мењача и Милоша Милошевића ликерџију; за заменике Наума Јамандијевића јорганџију и Саву Константиновића трг. За кварт Теразиски: За председника Велимира Тодоровића одборника; за заменика Др. Павла Поновића одборника; за чланове: Петра Маринковића абаџију, Мату Срећковића бакалина, Уроша Благојевића учигеља и Симу Магића гвожђара; за заменике: Николу Н. Димитријевић каоеџију и Живка Тодоровића магазаџију. За кварт Врачарски: За нредседника Ђорђа Новаковића одборника, за заменика Мату Јоваповића одборника, за чланове : Пају Михаиловића председника глав. контроле, Симу Добросављевића чиновника у пензији, Саву Ангоновића проФесора и "Борђа Исаковића чиновника, за заменике Мил.уна Ђурорића магазаџију и Николу Николајевића писара мин. Финансије.

За кварт Палилулски; За председника Радована Филиновића одборника за заменика Николу X. Поповића; за чланове: Михаила Милићевића књиговођу глав. држ. благајне, Љубомира Јова товића кројача, Милића Тодосијевића бакалина и Ристу Крстића калдрмџију; за заменике: Којадина Караџића бакалина и Миљка Крављанца земљоделца. За нварт ДорЂолски : за нредседника Михаила Бончића одборника, за заменика ТВорђа Димитријевића одборника; за чланове Јеврема Петровића терзију, Мкхаила Поиовића нач. мин. народне привреде. Спиру Јаковљевпћа каФеџију и Косту Глишића каФеџ. за заменике: Исидора Николића столара и Ћиру Петровића каФеџију. За кварт Савамалски : за председника Милутина Марковића одборника, за заменика Михаила Банковића одборника; за чланове Јоцу Шандоровића трговца, Перу Павловића књиговесца, Аксеннија Тодоровића магазаџију и Владислава Чортановића трговца . за заменике Арсу Кржића трговца и Андру Банковића столара;

ОД СУДА ОПШТ. ВАР. БВОГРАДА, 17. НОВЕМБРА 1892. ГОД. АБР.

11.382. УБЕОГРАД