Beogradske opštinske novine

СЗтр. 58 ==

Општинске Новине

дан лицитације са назнаком: „Испорука транс,форматора за Д. Т. и О." Услови >се могу добити у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења оваког радног дана од 8—12 и 15—18 часова. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 16270 од 14. октобра 1929. године ,у Београду.

О Г Л А С Израда 16 трансформаторских кућица од Армираног бетона Дирекција Трамваја и Осветлења у Бе> граду раописује трећу 0 'ферталну лицитацију за израду 16 трансфор-маторских кућица од армираног бетона, ко.је ће се иодићи у разним улицама Београда, а која ће се одржати 4. новембра т. г. у 11 час. пре подне у Дирекцији. Право учест.вовања на ову лицитацију имају ови овлашћени предузимачи и инжењери, који су сличне или овакве послове радили. Лицитанти су дужни положити кауцију на Благајници ове Дирекције најдаље до 10 часова пре подне на дан лицитације и го: 5% од понуђене цене, а страни поданици 10% у готовом новцу или државним папирима. Понуђаћи ће поднети своје понуде у запечаћеном коверту Дирекцији Трамваја и Осветлења најдаље до 11 часова пре подне на дан лицитације са назнаком: „Израда трансформаторских кућица за Д. Т. и О." Општи и технички услови, као и пллнови могу се добити у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења сваког радног дана од 8—42 и 3—6 часова. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 22348 од 25. октобра 1929 г. у Београду.

О Г Л А С Лицитација за истовар и утовар угља Дирекција Трамваја и Осветлења расписује прву јавну усмену лицитацију за истовар из вагона 4000 вагона угља код „Шарана" и утовар 8000 вагона угља у трамзајске

реморкере код „Шарана" и на „Дунавском Кеју" на дан 8. новембра 1929. године у 11 часојза пре подне у Дирекциј«. Лицитанти морају положити кауцију у готовом новцу од динара 10.000. Кауција се тголаже најдаље до 10 часова пре подне т. ј. пре лицитације. Услови се могу добити оваког радног дана о.д 8—12 и од 3—6 ча-сова по подне у Економату Дирекције Трамваја и Ооветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 22322 од 28. октобра 1929. године, у Београду.

О Г Л А С Пажња претплатницима осветлења Дирекција Трамваја и Осветлења извештава претплатнике осветлења, да је свима послала извештаје за утрошену струју почев од јануара закључно до јула т. г. а за август т. г. « свима оним претплатницима који плаћа.ју струју 1ПО 0.30 и 0.70 дин. од хект. часа (радње, локали, мотори) и моји претплатници у оетављевом им року, не буду платили струју, Дирекција ће им исту укинути и неће примати изговор, да иије пр.имљен извештај, који им је послат поштом, јер и поред послатог извештаја, сваког месеца оваквим .саопштењима препплатници <се извештавају и позивају да струју плате. Претплатницима који дугују струју за прошлу годину и раније подине, струја ће се ук.инути па ма да су платили исту за све време ове године. Изаештавајући о предњем претплатнике осветлења, Дирекција их позива, да .своја дуговања иЗлМире одмах на благајни за наплату осветлења Узун Миркова улица број 1., јер ако им се струја укине, поред плаћања дуговане суме, платиће још за укидање и давање везе по 44.— динара за прву стотину неисплаћених рачуна, а са сваком другом стотином још по 10.— динара. Из Дирекције Трамваја и Осветлења ДБр. 18953 од 1. X. 1929. год.

Власник Оп итина Београдскд. — Уредник: Слободан Бидаковић, референт за штампу О.шгине 1"рада Бео! рада, Немањина 23