Bodljikavo prase

ЗК '" " ~ %■ ж ж __ __ ж

8€

ци «тг Ђ-& е

, ж ж ^ ж ж' ж ж ж ж ^ ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж * ж ж ^ ж ж ш ж ж ж ж & ж ж ж ж ж ^ ^ ж ж ж ж ж ж ж ж ж СТЕ ШЕНСИЕ ЈЕДНАНЕ

— Твој ми је стриц |уче дао сзега 22 године. — Ог„ он је одувеи био циција.

1ЈФ»

Н. Н.: Добили смо твоје шале. Толико су веселе да кемо к* употребити за »Побусанич поиедељак. Газда Пери: Сети се народне пословице: Ко тражи веке изгуби и своје из вреће. Столету: Ради као и остали. Зарађуј по 500°/о и буди народни добротвор. Мити: Мора да си попио нешто у кафи кад те је опчинила та кафеџика. Осим ако није по среди нека добра кујна. Спаси: Добро си почео, само ако се не потрудиш да докажеш оно старо: што дикла навикла. Миши Т.: Баш си у малеру. Таман је узјашио курта, када се појави мурта па те отера из седла. Двојици Јурица: Мора да је тешко када пресуши славина. Али за вас је лако, има резерве. Пери: Дошли дивљи па истерали питоме.

— Мора да је то неко присно пријатељство кад је тако добро познајеш. '-ИК — Ама јок, ја је поздрављам само свако јутро у трамвају и кад дође до мене.

— Шта ћеш ти сада мислитм о мени!

Оном из Слатине, Петровац. Немој да се нигде окрећеш већ тражи још лиферанте. Сојки: Најбољи је парадајз из коНзерве. Бисерки: Скувај му на Преображење кафу са бунарском водом, па ће се и он преобразити. Анђи: Бољи је млађи удварач шворц, него богат и стар. Само је овај други кориснији. Види: Када престане плажа, ти настави у биоскопу а он ће, ваљда, пристати. Боси — Градиште: Кисељево је најзгодније за пецање, јер је тамо тија вода. Лели — Чачак: Врбак је најбоље место за рандевуе а тога зеља има доста крај Моразе.

Све својим редом

— А сад слободио ми отпе*а|те песму коЈу сте хтели синоћ да пеаате, слушаћу вас и спремаи сам да у вама видим и душу.

Чист рачун

Права љубав: —

•ратити.

— Како «те тешки господине шефе, всћ гоЧекаЈ на мене мо|а драга, |а *у се одмах дину дана вас учимо, а ви никако да научите да возите.