Bodljikavo prase

4

"Њ •€/

Маши: Звшто се не јввиш у Пвлестинске добровољце већ једнвно нвевљујеш да будеиТ српски војсковођа. Мушкој фрајли: Толико време еи друге мучио и ћушкво, а сада, када си ти упао у ћуп, кукаш и звпомвжеш. Госпођи са монокпом: Двадесет година се твоја реч слушала јер је то хтео твој муж. Ућути бар сада када си га удесила за Врбицу. Гросисти: Четвртину века ти си згркао а само месец дана одгрКеш па већ запомажеш. Мајстор с мора: Кадв се игра дволичнв игрв може и да се изгуби, зато немој да се чудиш ве^ се спремај да платиш цех. Наивку: Доста је »елики број оник којима си ти. куснуо пилав, наравно добронамерно, па је право дВ и ти изгубиш. Малом Микици: Када мали човек хоКе много да добије он мора дв се помучи пошто је прошло време за »окруњено«.

/

Иашим читаоцима Због Божићних празнчкз идући бро) »Бодљикавог прасета« не*е изаћи у суботу 1 јануара, већ у уторак 4 јануара и то као Божићни бро| на 16 страча, са богато илустрованим додатком.

— Ах, Џони, како мора да је бедно тамо у Евро пи, кад не могу да гледају ове наше амернчке бургије.

Љиљани: Место шнешуа и чизмица, у моди су вунене сокне и дрвењаци зато се за време снабди за нову сезону. Васки: Ако ти муж досађуЈе љубомаром, ти га набеди да ти је неверан и стално му пЈзебацуј па ^е најзад да те остави на миру. џ Соњи: Ако хоћеш да наједиш другарицу Лулу, а ти купи четири хризантеме па јој испричај да то је послао онај лепи, црномањасти«.., Пу^и ће од муке. Злати: Нивеа крем је одличан али ако немаш њега ти набави гушчју маст и са њоме мажи лице свако вече пред спавање а ујутру огреби ту маст са лица и поједи са хлебом да не иде у штету. Јрушкм: Узми сапунски прашак и опери са њиме руке а образи се тешко перу сапуном. Треба јаче сретство рецимо — муж! Усамљеној: На Ваше питање тешко је одговорити јер прво не могу да разумем како »усамљена« има толико познанство. Вукици: Бојење косе је наиорно и некорисно јер нема ни каие ни хена, скупо кошта а не користи ништа јер права коса брзо израсте. Зато се поЈављујте у оригиналу. ИСТИНА ЗЕ

— Како дозвољаааш д« те љуби оџ«ч»р1 — А*. мама, све ми |е најоданпут бипо црио вред очима!

771о- ће уиалиши — Замисли. Посвађала сам се с мужем и рекла сам му ако настави даље да ку се вратити мајци, а он со ниј* ни мало узбудио. — Други пут ти њему реци да ^еш позвати мајку да дође к вама, па да видиш како ^е се узбудити. ж — Марија, кеко то да сам синоК чула мушки глас из куЈно? — Свакако зато што сте прислушкивали на врвтима. ж — Човечв, ти опет долазиш из кафане? — Е, па жеио, не могу ни тамо вечно остати.

ИЗИШАО ЈЕ ИЗ ШТАМПЕ „З^есели Алманах"

После златне свадбе

— С«дм, Максим«!