Branič

Страна 482

„Б Р Л Н И Ч"

Број 9

80 динара ; за чланове државне и самоуправне чиновнике улог за збор износи 60 динара плус 40 динара за удружење правника а за најближе чланове њихове породице 50 динара. Чланови, који су се уписали још у току 1928 год. и 1929. год. послаће само 40 динара на име чланарине за Удружење правника. Без потпуне уплате целог чланског улога, ни једна пријава неће бити примљена. Комора жели да што већи број њених чланова учествује на конгресу.

„БРАНИЧ" ИЗЛАЗИ ЈЕДАНПУТ МЕСЕЧНО Доноси актуелне чланке ив теорије свих правних наука, саопштења из судске и управне праксе, домаће и стране — са коментарима, чланке којима је смер заштита интереса адвокатског реда и ширење професионалне свести, службена саопштења адвокатских комора, које „Бранич" имају за свој орган. Власник и издавач „Бранича" је Адвокатска комора у Београду, коју претставља претседник Обрад Благојевић. Уредник „Бранича" је претседник Адвокатске коморе у Београду Обрад Благојевић. „Бранич" се шаље адвокатима — члановима Коморе бесплатно. За нечланове претплата стаје 120'-- дин. годишње; за адв. приправнике, судије и судијске приправиике 60-— динара годишње; поједини број 10'— динара.

.Бранич" се штампа у штампарији Живка Маџаревнћа (пређе „Туцовић"), Цара Николе II. ул. бр. 3. (Стан Проте Матеје 42), Телефон 21.129.