Branič

Страна 68

„Б Р А Н И Ч"

Број 1

су као и са појединим истакнутим теоретичарима и практичарима и да их замоли за њихове сугестије о темама коЈе би, у оквиру горе изнетих идеја, требало ставити на дневни ред. На основу добивених одговора, припремни ће одбор онда утврдити дневни ред и одредити г. г. референте. Реферати би били штампани пре Конгреса и на основу њихових закључака би се водила дискусија на Конгресу. Уредништво „Бранича" моли све колеге, који се проблемом интересују да даду своје мишљење о томе које би теме препоручили за дневни ред овог коигреса. У припремном одбору од стране наших правника налазе се г. Др. Драгољуб Аранђеловић, Др. Станко Лапајне, Др. Антон Уроан и Др. Иво Суботић.

„БРАНИЧ" ИЗЛАЗИ ЈЕДАНПУТ МЕСЕЧНО Доноси актуелне чланке из теорије свих правних наука, саопштења из судске и управне праксе, домаће и стране — са коментарима, чланке којима је см р заштита интереса адвокатског реда и ширење професионалне свести, стужбена саопштења адвокатских комора, које „Бранич" имају за свој орган. Власник и издавач „Бранича" је Адвокатска комора у Београду, коју претставља претседник Обрад Благојевић. Уредник „Бранича" је претседник Адвок<тске коморе у Београду Обрад Благојевић. „Бранич" се шаље адвокатима — члановита Коморе бесплатно. За нечланове претплата стаје 121)*— дин г >дишч>е; за адв. приправнике судије и судијске приправии'<е 60'— динара годишње; поједини број 10*— динара.

„Бранич" се штампа у штлмпарији Живки Маџ ревнћа (прсђе „Туиовић"), Цара Николе II. ул. бр. 3 (Стан Проте Матеје 42), ТелефЈН 21.129.