JUS standardizacija
DIZACIJA
E KOMISIJE ZA STANDARDIZACIJU
SRADRŽRJ
— i:
Strama Zasedanje tehničkog komiteta (ISO) za drvo 397 Zasedanmje tehničkog komiteta (ISO) za kuglične i valjkaste ležaje 399 Obrazloženje povodom, stavljanja na javmu diskusiju movih predloga standarda za zupčanike 400 Predlog standarda: Pulpa u lmemoj ambalaži 403 Predlog standarda: Prirodmi osvežavajući mapitci od povrća 404 Predlog standarda: Pekmez od šljiva 405 Predlog standarda: Umokci od, povrća 406 Predlog standarda: Biološki komnzervisamo povrće 407
Predlog standarda: Povrće konzervisamo u hermetički zatvoremoj ambalaži 408
Predlog standarda: Sokovi od povrća 409 Predlog standarda: Sušemo povrće | | 410 Predlog standarda: ZUUSDU tI sok od povrća 411 Predlog stondarda: Mariniramo povrće 412 Predlog standarda: Povrće komzervisamo dodatkom soli 413 Predlog standarda: Duboko smrznuto pbovrće 413 Predlog standarda: Koncentrat od paradajza 414 Predlog stomdarda: Klješta potkivačka za potpetice 415 Amotacija predloga standarda iz oblasti mašimogradmje 415 Amotacija, predloga standarda za emergetske komdemzatore 416
Međunarodna stamdardizacija:
— primljena, dokumemtacija, 416 — primljeni imostrami stamdardi 417 — kalendar zasedanja 422
ML [o _i
DECEMmAmR — IOSG >–—= DECEMBAR E
BEOGRAD