Kolo

ПОШТАРИНА ПЛАЋЕНА У ГОТОВУ

Као што видите. имате и засебан илаа. А. на која виита 2

У ЗАТВОРУ Чувар затвора: — Ваша жена би желела с вама да разговара. Кажњеник: — Молим вас реците јој да писам код куће! ЖЕНОМРЗАЦ — Зашто су, господине канетане. готово сви бродови крштени женским именом? — Зато што је бродовима тешко угшављати! ПРОФЕСОРСКА ЗАБОРАВНОСТ ПроФесор се у подне враћао кући трамвајем. који је био дупве пун. Једна девојчица је устала и понудила своје место професору. — Хвала лепо, дете моле. — обрадовао се професор. — А како се зовеш? — Љиљана Тасић. татипе! НЕУГОДНА СИТУАЦИЈА Шеф: — Да ли сте телефонирали мојој супрузи да вечерас нсћу моћи да доћем кући. Секретарица: — Јесам. Шеф: — Па шта је одговорила? Секретарина: Питала је да ли се у . то може поуздати.

СВАЂА — Зашто се Верица посваћала са својим вереником? — Молила је да погоди колико јој је година. — Па онда? — Погодио је! ДОСЕТЉИВ ЧОВЕК — Како то увеж удесиш да жени за рођендан ништа не купиш на поклон? — Врло просто! Поовађам се с њом увек уочи њеног рођендана. ТРЕБА ДА ЗНА — Каква је разлика измећу једног песимисте и једпог оптимисте? — Знаш ли како изгледа сир ементалер? Оптимиста је онај који на њему види само сир, песимиста онај који види само руне. .ОПРЕЗНОСТ — Слушајте, пријатељу, зар се ви не бојите да вас нападну лопови када их ноћу изненадите на послу? Ноћни чувар: — Е. зато ја увек звецкам кључевима кад обилазим магашш. Стоји вам неверство/ Јао, гт>ом га спалио. а ја му још дала уиапг>ед паре за брашпо.

•— Еаква је ово вода? — То је вино!

— Ово је огледало скоро као ново јер се његов досадашњи власник огледао V њему свега два пута!

){х}ЛЛ(У(*

БЕЗ ГРЕШКЕ

Престоничка полипија разаслала јв свим среским начелвицима потернину. за једпим мећународним хохштаплером. који је оперисао под разнии маскама и именима. Уз потериииу приложено је пет љегових ФотограФија. , После три дана полипија је примиГ ла од једног среског начелника извештај да су прва четворица већ у рукама а да и 8а петог постоји сигурал траг.

НЕ ЗНА ШТА ЈЕ БОЉЕ

— Наше комшије никако не можег Мо да задовољимо. Раније. кад је наша беба ноћу плакала. стално су нам говорили: .Ућуткајте то дерле!" Сал кад моја жена пева детету. да би га ућуткала. једнако нас питају: „Што пе пустите сирото дете ла се сито исплаче !"