Kolo

3

5) Ова моделна мајка-спортискиња дошла је на старт са својом бебом. Дож се она такмичи, њене дрцгарице вабав• љаће јој бебу. 4) „Венчања на даљину" заведена сц и у Италији. Сликп приказује једно такво веичање. Венчало се шест младих вереница са својим вереницима који се боре на далеким ратиштима. Кумовао је херцог од Ђепове.

Ве1вга<1ег В1Мавеп4иг)

2) У провиицији Нагано, у Јапани, североисточно од Токија, изпенада је прорадио вулкан Асама. Становнике ближе и даље околине усред ноћи пробудила је јака грмљавина и потрес. Почела је да пада густа киша пепела. Преплашени становпици истрчали су из својих кућа и провели ноћ и пољу. Иако није било људских жртава, ово је једап од шјјачих рровала вулкаиа у току последњих неколико година. 3) Како у Шпанији тако и и Шпанском Мароку, у Тетуану у, Тангеру, свечано је прослављена успомена на шпанско-андолузијског песника Сервантеза. Том приликом приређена је и велика изложба дела овог великог пееника.

(Го1оз:

1) Млада уметница Јута Рихерт, која се прославиља пароди• рањем славних уметиица, сујеверна је као и сви уметници. Без овог малог димничара она се иикад нв појављује на сцени.