Opštinske novine

С Л У ЖБЕНИ ОГЛИСИ

О Г Л А С Лицитација за набавку рачунских књига, формулара, као и грађевинског, столарског и сгакларског материјала за Електричну централу На дан 5. фебруара 1930 године у 11 часова пре подне одржаће се II офертална лнцитација за набавку и штампање рачунских књига и других формулара за потребу Електричне Централе и за набавку грађевинског и столарског материјала а у 12 часова истога дана одржаће се II офертална лицитација за набавку стакларског и фарбарског материјала. Услови за ове набавке могу се видети у Економату Београдске Општине Узун Миркова ул. Бр. 1. сваког радног дана. ЕБр. 189. Из Суда Општине Града Београда од 20-1-1930 год.

О Г Л А С Лицитација за издавање под закуп општ. плаца „Сплит" Према решењу Суда Општине Града Београда Бр. 8350 од 21 децембра 1929 године на дан 10 фебруара 1930 године у 10 часова пре подне одржаће се усмена јавна лицитација у канцеларији Одсека Општинских Добара у Југовићевој ул. бр. 1 — за издавање под једногодишњи закуп општинског плаца и локала у коме данас постоји бифе „Сплит" на углу Босанске и Тетовске улице. На име кауције сваки лицитант, пре почетка лицитације полаже у готовом новцу 10.000,— динара или ову вредност у папирима државом гарантованим. Лицитација је коначна, кад је одобри Суд Општине Града Београда.

Прописани услови, могу се видети сваког дана у Одсеку Општинеких Добара, за време канцеларијско. Бр. 8350 29. — Из канцеларије Одсека Општинских Добара Привредно Финансијске Дирекције 14 јануара 1930 године у Београду.

О Г Л А С Израда електричне инсталације у општинским становима код Топовских Шупа Дирекција Трамваја и Осветлења расписује другу оферталну лицитацију за израду електричне инсталације у Општинским становима код Топовских Шупа, која ће се одржати код ове Дирекције на дан 3. фебруара 1930. године у 11 часова пре подне. Лицитанти су дужни пре почетка лицитације а најдаље до 10 часова пре подне, да положе на Благајници дирекцијског, на име кауције 4.300.динара, што чини 10% од предвиђене цене, у готовом новцу, државним папирима по берзанском курсу или гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регистровано у Министарству Финансија. Страни поданици полажу 20% што чини 8.600.— динара. Понуде се морају предати у запечаћеним завојима Д. Т. и О. у канцеларији Економата, најдаље до 11 час. пре подне на дан лицитације са знаком: „Понуда за израду инсталације за електр. осветл. у Општ. становима код Топовских Шупа од понуђача Н. Н." Услови, планови и предрачун може се добити сваког радног дана од 8—12 и 3—6 часова у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења Д.Бр. 504 у Београду.