Opštinske novine

0 Г /I А 0 Лнцитација за штампање „Београдских Општинских Новина" Извештавају се заинтересовани да ће се на дан 20. децембра 1930. године у 11 часова пре подне одржати у Економату београдске општине Узун Миркова ул. бр. 1., офертална лицитација за штампање „Београдских Општинских Новина" у целој 1931. години. Услови се могу добити у Економату београдске општине сваког радног дана. Е.Бр. 6.227. Из канцеларије Економата београдске општине од 6. децембра 1930. г.

О Г П А С Дирекцији Трамваја и Осветлења за аутомеханичку радионицу потребни су пет квалификованих и спремних радника са дужом праксом у ауто-механичком послу, од којих један мора добро познавати ауто електрично постројење. Величина дневнице одредила би се по из-

вршеној проби и спреми. Заинтересовани да се јаве Дирекцији сваког радног дана од 8 до 12у 2 пре подне : и са собом да понесу сва документа о досадашњем раду и положеном испиту у овом занату. Из Дирекције Трамваја и Осветлења Д.Бр. 36.168 од 6. децембра 1930. год.

О Б Ј А В А Пажња грађанству Извештавају се заинтересована лица да ће се ђачке трамвајске карте издавати у Дирекцији трамваја и осветлења крајем сваког месеца од 29. до 2. новог месеца закључно, а наплата претплатних, службених и инвалидских трамвајских месечних карата вршиће се сваког месеца од 3. до 5. закључно. Горње се доставља заинтересованима ради знања и управљања. Из Саобраћајног Одељења Дирекције Трамваја и Осветљења Д.Бр. 36.963.

Власник: Општина Београдска. — Уреднмк: Слободан Видаковић, референт за штампу ОГБ:, Немањина 23