Opštinske novine

( { ( ( ( ( ( ( ( ( (

Посластичарница I реда код „Два Земунца" Краља Милана бр. 56 Израђује све врсте торта, колача, бисквита, те најбољи сладолед, парфеје с кремом итд. Препоручује се за свадбе, славе и гкуреве Најсолидни}е цене код „Два Земунца" Посластичарница почаствована општинскож дипломом за чистоћу.

) ) ) ) ) ) ) ;

РУДНИК „РТАГ Браће Минх Бољевац Центрада: Бсог од. Топлнчнн вен-ц бр.4

ИНДУСТРИЈСКИ УГАЉ за ложење парн. котлова од преко 6000 калорија. КОВАЧКИ УГАЉ за све врсте ковачких радова од преко 7000 калор. БРИКЕТ у ком. од Ч 2 КГ Р- з а све парне котлове,централно грејање као и пећи. Услове даје у Београду Топличин венац бр. 4.

I БОРОВ ЕКСТРАКТ

Састављен из уља добијених дестилацијом разних четинара. Најсавршеније и најблаготворније средство за дезинфекцију и освежавање ваздуха у затвореним просторијама, нарочи* то у болесничћим собама. Прскашем помоћу нарочите прскалице Боров еКстраКт испуњава, у виду измаглице, просторије, и на тај начин везу|е и купи из ваздуха прашину и све кужне клице. Својим пријатним мирисом освежава болесника, а влажећи ваздух, смањује надражај на кашаљ и олакшава дисање код кијавице, ангине инфлуенце и т. д. Неопходна потреба свакој болесничкој соби. Нарочито собама болесника од грудне болести. Мг. Рћ. ДРАГ. ЛАЗИЋА §С Београд, улица Краља Милана 64