Opštinske novine

Стр. 368

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Службеке објаве и огласи

Измена регулације улица Адмирала Пико-а и Кнез Милетине Пошто је одлуком Градског кећа усвојена измена регулације улице Адмирала Пико-а и Кнез Милетине и блокова између њих по плаво уцрганим линијама у плану, то на оскову §§ 9 и 12 Грађевинског закона Градско поглаварство града Београда изложиће, 15 дана после изласка овог огласа у благајничком холу партера зграде Градског ноглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1 ову измену регулације. Планови ће бити изложени јавном увиду 20 дана. Заинтересовани имају поднети приговоре за ово време и најдаље 15 дана по истеку јавког увида. После тога рока поднети приговори неће се узимати у обзир. I Сходко § 9 Грађевинског закона приговрри су допуштени једино: I 1) У погледу кршења закоискшх прописа око поступка, и 2) У погледу угрожавања јавног интереса од стране општинских власти. I Приговоре ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациоеи план, зграда Техничке дирекције градског Поглаварства, Књегиње Љубице ул. бр. 21. I Измена регулације улице Вој. Драгомира Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, Г радско поглаварство изложиће, 15 дана после изласка оког огласа у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1. измену регулације продужења улице Војводе Драгомира од Приштинске до Сазонове ул. као и отварање улице Веље Миљковића од Крајинске до Сазонове, по плаво уцртаним линијама у плану. Планови ће бити изложени јавном увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети при* медбе најдаље у року од 15 дана по истеку јдиног увида, иначе се оне неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 27 јуна 1935 год. ТДБр. 20268/35. Примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграда техничке дирекције Градског поглаварства, Књ. Љубице ул. бр. 21.

Лицитација за израду калдрме На основу одлуке Г. Претседника Општине града Београда Т.Д.Бр. 16771 од 2-У11-1935 год. Техничка дирекција одржаће на дан 20 јула 1935 године* I оферталну лицитацију у скраћеном року од 15 дана за израду калдрме на општинском путу II реда за општинску болницу са краком код Пожарне станице. Предрачунска сума износи 546.740,00 динара. Лицитација одржаће се поменутог дана у 11 часова пре подне у канцеларији Инжињерског отсека поменуте Дирекције (Југовићева ул. и Књегиње Љубице). Кауција у износу од 28.000,— дин. за домаће и 56.000.— дин. за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 часова код Главне благајне Градског поглаварства (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни поред реверса о положеној кауцији поднети лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицитацију видети сваког радног дана од 8—12 и од 14—18 часова у Инжењерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства града Београда Т.Д. Бр. 16771/35. Пажња грађанству Доставља се грађанству ради знања да је пуштен у функцију улични канал у ул. Петра Мркоњића и да се приватна имања мог_у везивати по претходно одобреним плановима од стране Канализационог отсека, — рок за везивање до 1 јануара 1936 год. Из Канализационог отсека Градског поглаварства града Београда.

Власпик: Градско поглаварство града Веограда. — Уредник: Слободан Ж Видаковић, шеф одељка за штампу ГПГБ. Ењегиње Љубипе 1/П — Штампарија Драг. Грегорића, Страхињића Вана 75. — Веоград